Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35:llä edessään kahden kotiottelun viikonloppu

08.12.2013

Bandyliiga jatkuu varkautelaisten osalta 14.-15.12. Kämärillä, kun lauantaina vastaan asettuu sarjakakkonen OLS ja sunnuntaina vuorossa on ToPV. Lauantaina jokainen piste on plussaa, mutta ToPV-ottelussa voidaan puhua jo pakkovoitosta.

Lähtökohdat viikonloppuun voisivat olla paremmatkin. Keltapaitojen pistesarake näyttää kolmen ottelun jälkeen nollaa ja paine voittamisesta kasvaa. Miten joukkue käsittelee tämän ja kestääkö henkinen kantti tiukassa paikassa? Lauantaina vastus on kovin mahdollinen kotoisessa liigassa. Mestarisuosikiksi ennakoitu OLS tulee varmasti pelaamaan kovaa ja mitään säästelemättä. Toivottavasti kyyti ei ole kovin kylmää. Bandyliigan pistepörssin kärjessä oleva Samuli Koivuniemi (8+2) ja kolmosmies Jarmo Mällinen (6+3) pitävät varmasti huolen siitä, että WP saa sykkiä toden teolla täydet 90 minuuttia.

Kotijoukkue yrittää laittaa hanttiin kaikin keinoin ja paikata selkeää tasoeroa kovalla taistelulla ja työnteolla. Helppoa ei taaskaan tule olemaan, mutta WP on valmis haasteeseen Karppisten veljesten johdolla. Lasse (2+4) ja Iiro (4+1) majailevat pistepörssissä sijoilla 11 ja 13 ja heidän ohella ainakin Stanislav Klyushanovilta odotetaan tehoja. Venäläisvahvistus on esiintynyt edukseen alkukauden otteluissa. WP:n aseina lienevät totutusti vastahyökkäykset ja Kämärin todella ahtaan kentän tuoma helpotus puolustussumpun rakentamisessa. Lisäksi vaaditaan hieman tuuria, pomppuja omalle joukkueelle, sekä A-P Aholta pari gamesaveria maalissa. Näillä eväillä sarjajohtajan pitäisi kärsiä kauden ensimmäinen tappionsa.

Kävi lauantaina miten tahansa, WP ei ehdi jäädä kovin pitkään mietiskelemään maailman menoa, vaan sunnuntaina klo 13 on oltava jälleen täydessä iskussa. Palautumisaika on lyhyt, mutta torniolaisvierailla tilanne on vielä vaikeampi. Lauantaina vastassa on Veiterä Lappeenrannassa ja sieltä pitäisi selviytyä mahdollisimman tuoreilla jaloilla sunnuntaille. HT-Bandy Cupissa syksyllä WP 35 voitti torniolaiset 4-2, mutta näitä tuloksia ei kannata edes ajatella. ToPV on neljästä pelistään voittanut kaksi, kun Narukerä ja todella yllättäen HIFK joutuivat nöyrtymään. Milloin WP tekisi tällaisia yllätyksiä? Edellytykset siihen ovat olemassa joka kerta ja sunnuntaina voitto on yksinkertaisesti kaivettava keinolla millä hyvänsä. Tornio on kuitenkin kauden päävastustajia ja WP 35:n materiaali kestää vertailun.

Vieraista kannattaa seurata ainakin Harri Hiukkaa, joka parhaimmillaan upottaa vastustajan yksin lyömällä puolenkymmentä maalia, mutta huonoimmillaan pilaa koko joukkueen pelin typerillä jäähyillä ja suunsoitolla. Toivotaan salaa jälkimmäistä vaihtoehtoa. Lisäksi vanhat konnat Jari Vaattovaara ja Igor Zolotarev ovat edelleen vahvistuksia. Nämä ”One more year” – tyyppiset pelaajat olisivat voineet jäädä eläkkeelle jo vuosia sitten, mutta se kuuluisa rakkaus lajiin pitää heidät edelleen mukana. Moni junnu voi ottaa oppia heistä.

3 TEESIÄ viikonlopulle:

 1. Sarjakärki OLS on kovin mahdollinen kansallisen tason vastustaja tällä hetkellä. Nähdäänkö lauantaina jättiyllätys?
 2. Sunnuntaina joukkueiden tehomiesten välienselvittely: Karppisten edellä mainitut pisteet (Lasse 2+4, Iiro 4+1) vs. Vaattovaara 5+3 ja Hiukka 4+1. Vai nouseeko joku yllättäjä sittenkin ratkaisijaksi?
 3. Pystyykö WP 35 pitämään pelinsä kasassa 90 minuuttia? Veiterää vastaan 4-1 – vierasjohto kääntyi suurinumeroiseksi tappioksi. Viikonloppuna johtoasemaa ei saa hukata.

WP 35 – OLS lauantaina 14.12.2013 poikkeuksellisesti klo 16:00.

WP 35 – ToPV sunnuntaina 15.12.2013 klo 13:00. Tervetuloa Kämärille!

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

 • op
 • Andritz
 • Kaksruusua
 • Lähitapiola
 • Riikinvoima

 • Lakimajakka
 • Storaenso
 • Kimmonkone
 • Laatuteline
 • Varkauden Aluelämpö