Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

ToPV Vepareiden vieraaksi pyhänä

01.12.2011

Sunnuntaina molemmille joukkueille tuplaotteluiden jälkimmäinen osa. WP 35 pelaa lauantaina OLS:ää vastaan kotonaan ja ToPV on JPS:n vieraana. ToPV on mestaruusvuosien jälkeen tehnyt pikku hiljaa paluuta sarjan kärkeen. Nyt on kasassa jälleen edellisvuotta parempi joukkue. Pelaaja valmentaja Igor Zolotarevilla on käsissä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Torniolaiset ovat toisella peräkkäisellä vieraspelikiertueella ja tämä saattaa painaa jaloissa. Joukkue matkustaa vasta pelipäivänä Jyväskylästä Varkauteen ja sillä voi ottelun alun kannalta olla merkitystä.

Vihreäpaidat ovat aloittaneet sarjan ailahtelevasti, kotiviikonlopulta tuli tappio Akillekselle 5-6 ja murskavoitto JPS:stä 11-4. Viime viikon etelän kiertue meni alakanttiin, kun sekä Botnia (7-5) että Veiterä (5-4) peleistä tuli tappio. Jos torniolaisten toinen peräkkäinen vieraspeli viikonloppu on kysymysmerkki, niin ainakin yhtä iso kysymysmerkki on WP 35:n kauden ensimmäinen tuplaottelu. Tässä mitataan ensimmäistä kertaa keltapaitojen kesäharjoittelun tuoma fysiikka. Kotijoukkue pelaa kuluttavaa puolustuspeliä, näkyykö OLS- pelin rasitus?

Lähtökohtaisesti WP 35 pitäisi pystyä tässä pelissä enemmän pitämään pallokontrollia, mutta onnistuuko se on kysymysmerkki. Avauspeli Botniaa vastaan ei ainakaan paljoa luvannut. Luvassa on mielenkiintoinen peli, jossa on tarjolla tärkeät kaksi pistettä. Bandyliigan tasaisuus on jo kahden viikon jälkeen tullut hyvin esille, mutta tosiasia lienee, että tässä on kaksi joukkuetta, jotka taistelevat keskenään play-off- paikasta. Mikäli ToPV aikoo vieraissa pisteitä ottaa tässä lienee ainoita saumoja, tosin Tornio on tunnetusti kova kotijoukkue ja se voi pitkälti turvautua kotiotteluiden varaan.

Tuomarikolmikkona jatkaa Simo Pyysing- Kari Oksanen- Tero Tuhkanen

Ottelu alkaa Kämärillä klo 13.00.

Seuraa heitä:
WP 35: Jukka-Pekka Hoffrén: Keskikentän taituri. Aiempina vuosina sivutukena ja liberona pelannut Hoffrén on omaksunut hyvin paikkansa keskikentän keskellä. Erittäin monipuolinen, ratkaisee pelejä, mutta ei kaihda myöskään fyysistä peliä. Maagisillä käsillä varustettu.

Ari-Pekka Aho: Tekee pahan polvivamman jälkeen paluun keltapaitojen maalille. Sarjan parhaita lähitorjujia, lukee peliä erinomaisesti. Joukkueella täysi luottamus molempiin kassareihin. Ollut kolme vuotta joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

ToPV:
Jari Vaattovaara: Ollut jo kaksi vuosikymmentä Bandyliigan parhaita maalintekijöitä ja on edelleen 37-vuotiaanakin. Kävi välillä Elitserienissä HT Bandyn riveissä. Jos jaksaa vielä pari kautta pelata, nousee maalipörsissä Veikko Niemikorven ohi. Legenda.

Igor Zolotarev: Joukkueen ehdottomasti tärkein pelaaja, vastaa myös valmennuksesta. Suomalaistunut ”Iku” on edustanut Suomea kolmissa edellisissä MM-kisoissa. Vauhti hidastunut, taidot ennallaan. Erittäin älykäs pelaaja.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö