WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

ToPV niittasi WP 35:n jumboksi

17.01.2012

Tehottomuudesta kärsinyt Varkauden WP 35 hävisi sille talven tärkeimpiin kuuluvan kamppailun, kun Tornion Pallo-Veikot iski Haaparannalla taululle lukemat 8-3 (1-1).

Voitollaan ToPV paranteli asemiaan pudotuspelejä ajatellen, kun sen sijaan varkautelaisilta ne uhkaavat jäädä tälläkin kaudella kokematta.
WP 35 sai hyvän startin otteluun, sillä Harri Kauhanen ruokki Joel Sundströmin maalintekoon jo ensimmäisellä minuutilla.

Johtoasemaa kesti runsaat 20 minuuttia ja vähämaalinen avausjakso oli saanut lopputilanteensa. Toisella jaksolla maalitilanteita aukeni tuhkatiheään kummallekin joukkueelle sillä erolla kuitenkin, että isännät käyttivät tilanteensa hyödykseen.

Varkautelaisten maalit olivat harvemmassa, sillä Sundström kavensi rankkarista 4-2:een ja loppuluvut teki Niko Nissinen 90. minuutilla.

– Olipa melko erikoinen ottelu. ToPV piti palloa järkevästi ja sai harvemmin maalipaikkoja, mutta yleensä ne menivät sisään. Meillä taas tuhlattiin hirveä määrä. Tämä on maalintekopeli ja tulos on sen mukainen, vieraiden valmentaja Jorma Saastamoinen harmitteli.

Kotijoukkueen maaleista kokeneet Igor Zolotarev ja Jari Vaattovaara tekivät kaksi mieheen juuri ottelun ratkaisuhetkillä.

Varkautelaisten kotimatkaa viivytti Joel Sundströmin ja Iiro Karppisen joutuminen ADT:n testiin. Ottelu oli varkautelaisten kohdalla ensimmäinen tällä kaudella, jolloin pelaajia testattiin.