WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP:n kausi päättyi voittoon

19.02.2018

Nuorten Bandyliiga päättyi WP 35:n osalta sunnuntaiseen kotivoittoon Porin Narukerästä. Päätösottelussa ei ollut panoksia kummallakaan joukkueella ja WP otti selvän 13-1 (2-1) – voiton. Näin ollen välieräpaikka jäi varkautelaisilla yhden pisteen päähän.

Ottelun alku oli tasainen, eikä suuria hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta. Narukerä ei edes yrittänyt karvata WP:n pelirakentelua vastaan, vaan tyytyi valumaan koko joukkueen voimin kohti omaa maaliaan ja tukkien keskikenttää. Tämä taktiikka toimi ensimmäisen jakson ajan kohtuullisen hyvin, eikä WP päässyt murtautumaan helposti maalipaikkoihin.

Toisella jaksolla Narukerän puolustus petti jäähyjen ja ulosajon seurauksena. Varsinkin oikealta laidalta maalintekoon useampaan otteeseen karannut Juho Holopainen oli vaikea pideltävä vieraiden puolustukselle. Holopaisen ja Kristian Paukkosen toisen jakson tehoilla WP karkasi lopulta todella selvään 13-1 -voittoon. Puolustussuuntaan WP:llä ei ollut missään vaiheessa suurta hätää, sillä Narukerän pelaaminen oli todella hidastempoista.

Ottelun erikoisuutena oli WP-maalivahti Saku Herrasen pelaaminen kenttäpelaajana pelaajapulan vuoksi. Herraselle haettiinkin aktiivisesti maalia ja lopulta hän onnistui kolmannesta rangaistuslaukauksesta. Maalivahdeista torjuntavastuun hoiti Matias Koskinen, joka selvisi ottelusta helpolla. Nollapelin pilasi avausjakson sekoilu oman maalin edustalla, kun irtopalloa ei saatu purettua laidalle.

WP 35 tehot: Juho Holopainen 7+1, Kristian Paukkonen 3+1, Sakke Herranen 2+1, Saku Herranen 1+0, Akseli Uotinen 0+2, Jooseppi Paasonen 0+1, Eevert Salmi 0+1.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA