Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P13 seitsemänneksi

08.03.2012

WP 35- Botnia 1:
WP 35 aloitti lopputurnauksen perjantaina, ennakolta kovinta vastustajaa, Helsingin Botniaa vastaan. Ottelu oli tasaista vääntöä kentän molemmissa päissä. WP onnistui pelissä loistava taistelun ja hyvä karvauksen avulla riisumaan Botnian vahvimman aseen eli kovan luistelun. Botnia teki ainoan maalinsa WP:n pallon menetyksestä keskialueella. Loistavan pelin maalilla pelannut Matias Koskinen ei mahtanut mitään Botnia-hyökkääjän läpiajolle. WP:n ainoan maalin teki Kalle Laitinen Juho Holopaisen loistavasta syötöstä maalin eteen. WP:llä oli muutama hyvä maalintekopaikka pelin loppupuolella. Näistä kannattaa mainita mm. Markus Ikosen loistava syöttö maalin eteen, joka ei aivan tavoittanut Juho Holopaista, sekä WP:lle viheltämättä jäänyt rangaistuslaukaus kun Botnian puolustaja, jääkiekkotyyliin painoi Juhon mailaa rangaistusalueella estäen maalinteon. Pelistä täytyy antaa joukkueelle arvosana 10+. Etenkin tunnollinen ja samalla kovalla asenteella pelattu puolustuspelaaminen Jooseppi Paasosen ja Nestori Moision johdolla oli WP 35 vahvuus. Pakit ja sivutuet, Juuso Muuruvirta, Jesse Kauhanen, Akseli Uotinen, Kalle Laitinen ja Arttu Holopainen pelasivat myös loistavan pelin, keskikentän työmyyriä Jesper Ikosta ja Leevi Heiskasta unohtamatta. Kärkipään karvauksessa Leevi Immonen, Markus Ikonen, Tuomas Hyttinen ja Juho Holopainen saivat estettyä Botnian nopeat hyökkäykseen lähdöt. Pienenä kuriositeettina täytyy mainita myös että kanssa kilpailevien joukkueiden valmentajat olivat vilpittömän iloisia WP 35:n hyvästä pelistä. WP pystyi katkaisemaan Botnian yli vuoden kestäneen voitto putken viemällä pisteen ottelusta. Hyvä pojat!!!!
WP 35 – Botnia/1 1-1

WP 35 tehot: Kalle Laitinen 1+0, Juho Holopainen 0+1.

WP 35- Vesta
Seuraavassa pelissä WP 35 vastaan asettui niin ikään Helsingistä tuleva Vesta. Jo pelin alkuminuutilla todettiin että vastustaja ei ole taitotasoltaan niin hyvä kuin edellinen vastustaja Botnia. Juho Holopainen siirsi, maalinedustatilanteesta WP 35:n johtoon kun peliä oli pelattu n. 1 min. Peli oli täysin WP 35:n hallinnassa ja pelin painopiste vastustajan kenttäpäädyssä. Ilahduttavaa pelissä oli se että WP:n pelaajat eivät sortuneet yksin yrittämiseen vaan pallo liikkui pelaajalta toiselle koko pelin ajan. Loistavasti maalilla pelannut Joonas Kankkunen vesitti muutamat vastustajan tekemät maalintekoyritykset. WP:n toisen maalin teki Jesper Ikonen hienon hyökkäyksen päätteeksi. Kolmannen WP: maalin hienon läpiajon jälkeen viimeisteli kovaa työtä kärjessä tehnyt Tuomas Hyttinen. Syötön Tuomaksen läpiajoon antoi maalivahti Joonas Kankkunen avaten näin pistetilin lopputurnauksessa. Seuraavista kahdesta maalista vastasi Juho Holopainen kruunaten kypärätemppunsa hienoilla kaukolaukauksilla. WP:n viimeisen maalin viimeisteli Arttu Holopainen Juho Holopaisen syötöstä kiitoksena valmentajille saamastaan komennuksesta hyökkääjäksi. Peli oli WP:n hallintaa, jossa ihailtavalla tavalla korostui koko talven harjoiteltu ja hedelmää kantava joukkueena pelaaminen. Peli päättyi WP:n selvään ja ansaittuun voittoon.
WP 35 – Vesta 6-0.
WP:n tehot: Juho Holopainen 3+1, Tuomas Hyttinen 1+0, Arttu Holopainen 1+0, Jesper Ikonen 1+0 ja Joonas Kankkunen 0+1.

WP 35 – PaSa Bandy
Lauantaipäivän ensimmäisessä pelissä WP 35 kohtasi PaSa Bandy Imatralta. Peli oli ennakko odotusten mukaan peliä PaSa Bandyn Tukka Loikkasta vastaan, kuten se pelissä olikin. Tällä kertaa Tuukka vei voiton WP:n pojista. Peliin lähdettiin kovalla yläkerran karvauksella pelaamaan tilaa pois Loikkaselta. Karvaus onnistui pääsääntöisesti hyvin muutamaa nukahdusta lukuun ottamatta. Näiden nukahdusten vuoksi Tuukka sai itselleen juuri sen verran tilaa kun hän tarvitsikin, päästen neljä kertaa karkuun WP:n puolustukselta. Näillä yksilösuorituksilla hän viimeisteli PaSan kaikki neljä maalia. WP:n molemmat maalit teki Juho Holopainen. Ensimmäinen maali syntyi rankista vastustajan pelattua korkealla mailalla rangaistusalueella ja toinen vapaalyönnistä Akseli Uotisen syötöstä. Peli päättyi Tuukan voittoon 2-4. Samalla romuttuivat WP:n toiveet mitalipeleistä. Pettymys pelin jälkeen joukkueen keskuudessa oli suuri.
WP 35-Pasa Bandy 2- 4.
WP:n tehot: Juho Holopainen 2+0, Akseli Uotinen 0+1

WP 35 – HiFK
Lauantain toisessa pelissä vastaan asettui Helsingin IFK. WP:n poikien kovin lataus purkautui epäonnistuneen PaSa-pelin jälkeen ja tästä johtuen pelin alku oli WP:lle täysi katastrofi. WP:n peli ja mieliala olivat maassa pelin alkuhetkillä ja HIFK pääsi tekemään kolme melko ilmaista läpiajomaalia. Pikkuhiljaa WP pääsi peliin mukaan ja pelin loppu oli WP: n hallintaa. Maaleja ei saatu aikaiseksi kuin kaksi monista paikoista huolimatta. Molemmat maalit viimeisteli Juho Holopainen Akseli Uotisen syöttämistä kulmista.
WP 35 – HiFK 3-2
WP:n tehot: Juho Holopainen 2+0, Akseli Uotinen 0+2

WP 35 – LRK
Lauantain viimeisessä ottelussa vastaan saatiin LRK Torniosta. HIFK tappiosta sisuuntuneena ja PaSa tappiosta, ainakin osittain, toipuneena WP lähti LRK peliin uudella asenteella. Peli oli ottelun alusta lähtein WP:n hallintaa muutamaa LRK:n hyökkäystä lukuun ottamatta. WP sai rakennettua peliä paremmin alhaalta lähtien kuin aikaisemmissa peleissä ja piti rauhallisesti palloa omilla pelaajilla. Ottelussa nähtiin hieno WP:n pelin hallintaa jossa hyökkäyksen pysähtyessä laitaan pelattiin palloa järkevästi alaspäin ja nopealla puolen vaihdolla saatiin pelin painopiste siirrettyä toiseen laitaan. WP:n maalinteon aloitti Nestori Moisio riistämällä pallon tuomaripallon jälkeen ja hienon maalille nousun jälkeen laittoi pallon varmasti LRK:n maaliin. Seuraavan maalin esityön teki Markus Ikonen karvaamalla pallon vastustajalta ja hallitulla syötöllä maalin eteen vapautti Juho Holopaisen avoimeen maalintekopaikaan. Loistava suoritus Markukselta! Seuraavan maalin esityö teki niin ikään Markus Ikonen ja antoi hienon syötön Kalle Laitiselle.
WP 35 – LRK 3-0
WP:n tehot: Nestori Moisio 1+0, Juho Holopainen 1+0, Kalle Laitinen 1+0, Markus Ikonen 0+2

WP 35- Kampparit
Sunnuntain sijoitusottelussa sijoista 7 ja 8 taistelemaan asettuivat WP 35 ja Mikkelin Kampparit. Ottelun ennakkoasetelmissa odotettiin Kamppareiden tulevan kovalla asenteella ja karvauksella sekoittamaan WP:n peliä. Heti ottelun alusta pitäen Kampparit karvasivatkin useamman pelaajan voimin ylhäältä estäen WP:n pelinrakentelun alakerrasta. Näin ollen WP:n maalilla pelannut Joonas Kankkunen rupesi avaamaan peliä pitkillä ja tarkoilla heitoilla tavoitellen kärki pelaajia. Vastalääkkeenä Kamppareiden kovaan karvaukseen WP nosti myös karvaustasoaan ja Mikkelin pojat aloittivat pitkän pallon heiton. WP onnistui keskikentän hienolla ilmapelillä ja varmoilla maalivahdin heittojen katkoilla saamaan Kamppareiden hyökkäysyritykset tukahdutettua. Hienon keskikenttä pelaamisen avulla WP sai pelin hallintaan ja siirrettyä pelin painopisteen vastustajan päätyyn. Ilmapelissä ja keskikentän katkoissa kunnostautuivat Leevi Heiskanen, Akseli Uotinen, Kalle Laitinen ja Nestori Moisio katkoen useimmat Kamppari maalivahdin pitkät heitot. WP:n maalinteon aloitti maalin edestä Juho Holopainen Nestori Moision hienon pallon ylöstuonnin jälkeisestä syötöstä. WP:n toisen maalin teki hyökkäykseen siirretty Arttu Holopainen. WP:n 3-0 voittolukemat viimeisteli Leevi Heiskanen hienolla yksilösuorituksella. Leevi kuljetti pallon keskikentältä vastustajan maalille ja laittoi pallon hyvin pelanneen Kamppari maalivahdin ohi maaliin.
WP 35 – Kampparit 3-0
WP:n tehot: Juho Holopainen 1+0, Arttu Holopainen 1+0, Leevi Heiskanen 1+0, Kalle Laitinen 0+1.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö