Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P13 ja P17: WP:lle kotitappiot

21.12.2013

P13: Kampparit koulutti WP 35:tä

Ottelu päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa ja Kampparit käytti luisteluvoimansa ja ylivoimaisen taitonsa hyväkseen korjaten helpon voiton. Loppulukemat kirjattiin mikkeliläisten hyväksi 19-2 (9-0).

Kampparit aloitti maalinteon heti avausminuutilla ja heti ottelun alusta lähtien oli selvää, että matsista tulisi yhden miehen taistelu mustapaitojen hyökkäysarsenaalia vastaan: Juuso Eronen otti lukuisia huipputorjuntoja WP-maalilla ja esti kahdenkymmenen maalin rajan rikkoutumisen. Tasoero oli varsin selkeä eikä ottelusta jäänyt jossiteltavaa. Ilonaiheita kotijoukkueelle tarjosivat Tuomas Ikosen ja Jere Markkasen maalit kulma-, ja vapaalyönneistä. Vieraista puolestaan erottui tehotrio Joonas Liimatainen (5+2), Eetu Pulkkinen (5+2), sekä Leevi Kukkasniemi (5+1).

WP 35 tehot: Tuomas Ikonen 1+0, Jere Markkanen 1+0, Samu Hyttinen 0+1

P17: Melkoisten maalijuhlien jälkeen Akilles/HIFK:lle selkeä voitto

Akilles/HIFK aiheutti WP 35:lle kauden viidennen tappion, kun porvoolais-helsinkiläinen yhdistelmäjoukkue korjasi Kämäriltä vierasvoiton lukemin 13-8 (7-3).

Ottelu alkoi Akilleksen pienellä painostuksella ja avausmaali syntyi ennen kymmenen minuutin täyttymistä. WP:n hyökkäykset jäivät liikaa yksin kuskailun varaan ja Akilleksen hyvin organisoitu puolustus selvitti tilanteet helpon näköisesti. Vihreäpaidat osuivat vielä kaksi kertaa ennen kuin WP iski päivän avausmaalinsa Tuomas Hyttisen toimesta. Ensimmäisen puoliajan komeimman osuman löi puolestaan Mikael Koskinen. Pallo maalin kattoon kulmalyönnistä kavensi tilanteeksi 2-6.

Toiselle jaksolle WP vaihtoi maalille Joonas Kankkusen ihan vain tasapuolisen peluutuksen nimissä ja Kankkunen ottikin monta hyvää torjuntaa. WP:llä on tässä ikäluokassa kaksi harvinaisen lahjakasta maalivahtia. Toivottavasti pojat kehittyvät tasaista tahtia ja torjuvat jo muutaman vuoden päästä Bandyliigassa! Toisella jaksolla maaleja tehtiin tasatahtia Akilleksen Juri Schreckin (7+0) ja WP:n Kristian Paukkosen (5+2) toimesta. WP paransi peliään huomattavasti avausjaksoon nähden, mutta omissa soi aivan liian usein voiton tavoittelua ajatellen. Ottelun lopussa Akilles teki vielä pari lisäosumaa ja näin ollen maalijuhlat päättyivät tulokseen 8-13.