Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P11-poikien kotiturnaus 15.1.2012

20.01.2012

WP35:n P11 joukkueen kotiturnaus pelattiin Kämärillä sunnuntaina 15.1. Turnaus oli seitsemän joukkueen laajuinen, kun WP35:n isännöimään turnaukseen saapuivat JPS, Kampparit, PaSaBandy, Narukerä, HIFK/Red ja HIFK/White. Turnaus pelattiin hyvässä pikkupakkasessa ja hyvällä jäällä. Tuomarit selviytyivät tehtävistään erinomaisesti.

Jouko Siekkisen ja Petri Holopaisen luotsaama WP35 pelasi turnauksessa neljä peliä. Turnauksen lähtökohta oli haastava: puolet WP35:n pelaajista pelasi turnauksessa ensimmäiset jääpallo-ottelunsa eikä oikein ollut käsitystä omasta ja vastustajien tasosta.

Avausottelussa klo 10 vastaan asettui Porin Narukerä. Peli oli rohkaiseva sillä WP35 hallitsi selvästi koko ajan peliä ja voitti pelin selvästi 6-0. WP35 maaleista Jesse Kauhanen teki viisi, Josia Pöllänen yhden. Syöttöpisteet: Lauri Tikanmäki, Joel Holopainen, Juuso Eronen ja Ville Siekkinen.

Toinen peli oli JPS:aa vastaan. Peli oli varsin tasainen mutta JPS hallitsi hienokseltaan peliä. Ja kun jyväskyläläisten luistin kulki kotijoukkuetta liukkaammin peli päättyi lopulta 1-4 tulokseen. WP35:n maalin teki Jesse Kauhanen

Iltapäivällä WP35 pelasi kahta HIFK:n joukkuetta vastaan. Peli WP35 – HIFK/White oli hyvin tasainen. Kotijoukkueen luistelu, tekniikka ja taktinen osaaminen riittivät ja ottelu päättyi tulokseen 2-2. WP35:n maaleista vastasi Jesse Kauhanen.

Viimeinen vastustaja HIFK/Red osoittautui turnauksen selvästi luisteluvoimaisimmaksi joukkueeksi. Ensimmäinen puolisko päättyi vielä WP35 2-3 johtoon. Puolustus ja keskikenttä jaksoi pitää liukkaat hifkiläiset kurissa. Koko turnauksen hyvin pelannut maalivahti Juuso Eronen esitti hyviä torjuntoja ja käynnisti hyökkäyksiä pitkillä avausheitoilla. WP35:n tehopelaaja Jesse Kauhanen haastoi toistuvasti HIFK/Red puolustusta. Jesse teki lähietäisyydeltä kolme maalia Joel Holopaisen syötöistä. Ottelun toisella puoliskolla HIFK/Red osoitti luistelun merkityksen jääpallossa. WP35 pojat väsyivät ja HIFK/Red takoi vastustamattomasti kahdeksan maalia WP35:n verkkoon.

Kaiken kaikkiaan kotiturnaus oli hyödyllinen joukkueen kannalta. Nähtiin, että jotain on opittu oikein. Ja havaittiin, että lisää pitää vielä oppia. Ennen kaikkea luistelutaitoihin on syytä panostaa lisää.

Kämärin turnauksen voitti HIFK/Red (8 pistettä), toinen Kampparit (5 pistettä), kolmas PaSaBandy (5 pistettä), neljäs JPS (4 pistettä), viides WP35 (3 pistettä), kuudes HIFK/White (3 pistettä) ja seitsemäs Narukerä (0 pistettä)

WP35 P11 pelaajat: Juuso Eronen (mv), Lauri Tikanmäki, Joel Holopainen, Joshua Ikonen, Kimi Vänttinen, Samu Hyttinen, Jesse Kauhanen, Oskari Vaanola, Ville Siekkinen, Aleksi Honkanen, Arttu Luiro, Aleksi Faari, Josia Pöllänen, Casper Turunen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö