WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Edustusjoukkue tasapeliin Jyväskylässä

10.11.2011

Arki-iltojen ottelut vieraissa eivät ole ikinä herkkua. Tämä nähtiin taas keskiviikkoiltana Jyväskylässä. Vierailija oli ottelun alussa todella unessa ja JPS pääsikin vyöryttämään hyökkäyksiään kohti vierailijoiden maalia. Alun jälkeen ottelu pikku hiljaa tasoittui, vaikkakaan kumpikaan joukkue ei saanut luotua merkittäviä maalipaikkoja.

Avausmaalia odotettiin lähelle erän loppua, kun Joel Sundströmiä rikottiin rankin arvoisesti ja Aleksi Puustinen pisti pallon varmasti veron perille. Jokunen minuutti tästä WP lisäsi johtoaan kulmalyönnistä Joel Sundströmin toimesta. JPS kavensi erän lopussa vielä rankista, ja tauolle luisteltiin tilanteessa 1-2.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä, molemmat puolustivat tarkasti. JPS pääsi tasoittamaan ottelun kulmalyönnistä, jonka kuitenkin pian kuittasi takaisin Sami Herranen Iiro Karppisen hyvän karvauksen jälkeen. JPS tuli kuitenkin tasoihin vierailijoiden virhesuman seurauksena, joten ottelu tasattiin numeroin 3-3.

Ottelun tempo oli selkeästi kovempi kuin sunnuntaina Lappeenrannassa. Vierailijoiden otteita leimasi valtava määrä harhasyöttöjä keskialueella, mutta työmoraali oli kaiken kaikkiaan hyvällä tasolla.

Tänään torstaina joukkue pääsee jo kotoisalle Kämärille. Tiistaina Kämärin kentälle viimeisessä harjoitusottelussa vastaan luistelee Mikkelin Kampparit.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA