WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Avausviikonlopulta piste

24.11.2015

WP 35 taisteli viikonloppuna kolme hyvää puoliaikaa, mutta se ei riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Perjantain Savon Derbyssä tasattiin pisteet maalein 1-1 (0-0). Kovassa räntäsateessa pelatussa ottelussa kotijoukkue oli kiinni täysissä pisteissä aina 89 minuutille saakka. Alex Popov siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon kulmalyönnistä ja vieraiden Kalle Lempinen löi samoin kulmalyönnistä tasatulokseen oikeuttaneen maalin.

Lauantaina WP 35 johti avausjakson jälkeen jo 2-0, mutta Narukerä käänsi toisella puoliajalla aktiivisemmalla liikkeellään ottelun porilaisille. Ottelu päättyi WP 35:n 2-5 (2-0) tappioon. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Ivan Fedorkov ja Alexey Ibatulov.

Keltapaidoillaan on seuraavaksi edessään viiden ottelun vierasputki ja ensi lauantaina joukkue matkustaa hyvin sarjansa aloittaneen sarjakärki Helsingin IFK:n vieraaksi. Seuraavan kerran joukkue pelaa Kämärillä sunnuntaina 20.12. Helsingin Botnian saapuessa vierailulle.