Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP E myös mitalipeleihin!

06.03.2011

WP 35:n E-nuoret ovat yllättäneet kaikki ennakkoarvailut ja pelanneet Imatralla lopputurnauksessa vallan mainiota peliä ja varmistaneet paikkansa neljän parhaan joukossa.

WP 35 -HIFK 3-2 (3-1)

Ensimmäinen peli pelattiin lumisateen sotkemalla kentällä. Akseli Uotinen teki kaikki kolme maalia hienoilla lähes puolen kentän laukauksilla. Jään kunnon vuoksi pelissä pelattiin paljon pitkää palloa. Puolustus keskikentällä toimi mainiosti ja kovan työn tekijöinä kannattaa mainita Atte Auvinen ja Akseli sekä huipputorjuntoja ja hienoja avauksia antanut maalivahti F-juniori-ikäinen Juuso Eronen.

OLS- WP 35 3-4 (1-2)

Toinen peli OLS:aa vastaan päästiin pelaamaan puhtaalla ja tuulisella kentällä. OLS oli luisteleva joukkue, joka saatiin hyvin kuitenkin keskikentällä kiinni. Joukkueen maaleista vastasi jälleen Akseli Uotinen tehden 3 maalia, yksi rankista ja kaksi läpiajoista. Ottelun viimeinen maali oli päivän komein maali, ratkaisumaali syntyi ottelun viime sekunneilla kun WP:n sivurajan antoi Akseli ja Sakke Herranen ohjasi komeasti ilmasta maaliin maalin edustalta. Koko alakerta pelasi kerrassaan mainiosti. Hyökkääjien karvaus myös ylhäältä toimi hyvin. Juuso oli taas maalilla aivan uskomattoman hyvä.

WP 35- Vesta 6-4 (1-2)

Päivän viimeinen peli, jossa ratkaistiin pääsy neljän parhaan joukkoon, pelattiin taas hyvissä mutta tuulisissa olosuhteissa Vestaa vastaan. Peli oli hyvin tasaista vääntöä. Vastustajalla oli oikeastaan yksi pallon kuskaaja, jonka kiinni saamisessa meinasi olla vaikeuksia, varsinkin omien tehtyjen maalien jälkeen. Aloituksesta vastustajan nro 10 purjehti kahdesti läpi ja tuikkasi maalit. Tästä viisastuneena nostettiin Simo Heino aloitukseen karvaamaan kuskaaja kiinni. Ottelussa Akseli Uotinen teki kaksi maalia, toinen kulmasta ja toinen hieno nosto maalin kattoon läpiajon päätteeksi. Eelis Heiskanen teki upean läpiajon laidasta ja tunkeutui ahnaasti maalille ja nosti lusikkapuolelta ohi maalivahdin. Simo Heino teki kaksi komeaa maalia kaukolaukauksilla. Sakke Herranen teki läpiajosta maalivahdin syötöstä viimeisen maalin, jolla varmistettiin pääsy neljän parhaan joukkoon Botniaa vastaan. Maalivahtimme oli taas ihan älyttömän hyvä!!! Juusolle kehuja, samoin Eelis Heiskaselle ja Atte Auviselle.

Koko joukkue on pelannut turnauksessa aivan oman taitotasonsa ylärajoilla ja ottelut on käännetty voitoiksi tiukalla työn teolla ja periksi antamattomalla puurtamisella. F-junnuilta lainatut pelaajat Joel Holopainen, Juuso Eronen MV, Lauri Tikanmäki ovat täyttäneet paikkansa turnauksessa vallan mainiosti.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö