Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35:llä edessä kahden ottelun viikonloppu

06.02.2014

Bandyliiga palaa maaottelutauolta ja varkautelaiset kohtaavat lauantaina kotikentällä Narukerän ja sunnuntaina on vuorossa sarjan vaikein vierasottelu Bragulla, kun vastassa on HIFK.

Varkauteen saapuva Narukerä on parantanut otteitaan selvästi viime otteluissaan. Perinteisesti porilaiset ovat syttyneet kevättä kohti, kuten nytkin. Neljästä viime ottelusta kaksi voittoa on selvästi nousujohteinen käyrä. Kerä on ollut tällä kaudella muutamien yksilöiden varassa ja ajoittain joukkueella on ollut suuria vaikeuksia onnistua nimenomaan joukkueena. Tehot hyökkäyspäässä ovat pitkälti Tomi Mustosen (15+7) ja Aleksi Vihtilän (9+12) varassa. Maalivahti Ville Taramaa palasi Porista kotikonnuilleen Tornioon ja Varkaudessa tolppien välissä nähtäneen lauantaina Joni Rintala. Narukerältä on usein totuttu näkemään kovaa mailalla huitomista keskialueella ja tuomareiden selän takana tapahtuu aina, kun porilaiset ovat kentällä.

WP metsästää kauden avauspisteitään. Lähelle on päästy jo liian monta kertaa, nyt tiukat ottelut on vain kammettava voitoiksi. Mitään ihmeellistä parin viikon tauon aikana tuskin on joukkueiden voimasuhteissa tapahtunut, joten WP haastaa ja roikkuu Narukerän mukana kaikin keinoin. Keltapaidoista voidaan nostaa jälleen esiin tutut nimet. Pari kappaletta Karppisia, Joni Kauhanen ja selkänsä kuntoon saanut Jimi Heinonen ovat niitä pelaajia, jotka pystyvät kantamaan joukkueen voittoon. Puolustuksen tulee onnistua myös täydellisesti eikä virheisiin ole varaa. Narukerä osaa kyllä rokottaa kovalla prosentilla maalipaikoistaan. WP:n tulee pyrkiä yksinkertaiseen hyökkäyspeliin, paljon helppoja syöttöjä ja kaveria laidalta läpi olisi varmasti myös kotiyleisön mieleen.

Bandyliigan runkosarjan ottelu WP 35 – Narukerä lauantaina 8.2.2014 klo 15:00 Kämärillä, tervetuloa!

 

Sunnuntaina keltapaidat matkaavat HIFK:n vieraaksi. Voidaan tosiaan helposti todeta, että kyseessä on Suomen vaikein paikka vierasjoukkueille. Punanutut eivät helpolla luovuta Bragulla, se on nähty useaan otteeseen tämänkin kauden aikana. HIFK:n kone on tällä kaudella kuitenkin hieman yskähdellyt. Sarjavitosena majailevat Stadin Kingit ovat keränneet 15 pistettä maalieron ollessa yllättäen seitsemän maalia pakkasen puolella. Peliä tekevä JPS-kasvatti Joni Vuopio on lunastanut niitä odotuksia, joita häneen on jo pari vuotta kohdistettu. ”Vupi” on saanut myös tehoja aikaan ja kahdeksan maalia oikeuttaa HIFK:n maalipörssissä kakkossijaan. Keulilla painaa maalin enemmän viimeistellyt Aku Ojanen.

Bandyliigan runkosarjan ottelu HIFK – WP 35 sunnuntaina 9.2.2014 klo 13:00 Helsingin Bragulla.

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö