Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35 saa vieraakseen OLS:n

01.12.2011

WP 35 jatkaa Bandyliigaa lauantaina, kun se saa Kämärillä vastaansa Oulun Luistinseuran. Oululaiset ovat aloittaneet kauden vaihtelevasti, ensimmäiseltä tuplakotiottelu viikonlopulta tappio JPS:lle 3-4, voitto Akillekselta 8-4 ja viime viikonlopun etelän keikalta voitto Botniasta 8-5 ja tasapeli Veiterän kanssa 5-5. WP 35 on puolestaan pelannut kaksi kotiottelua, avauksessa tuli ruma 5-9 tappio Botnialle ja viime viikonloppuna yllätysvoitto Narukerästä 3-2.

Vaikka OLS menetti tukun pelaajia viime kauden jälkeen on sillä kasassa hyvä pelaajamateriaali, tosin kapea sellainen. Joukkuetta valmentaa ex-maalitykki Arto Loukkola ja Mr. jääpallo Samuli Niskanen. Joukkueen selkeä vahvuus löytyy keskikentältä, se on yksi Bandyliigan parhaista; Jarmo Mällinen (7+5), Ville-Veikko Angeria (1+11), Tommi Pikkuhookana (3+0), Samuli Koivuniemi (4+1) ja nuori Atte Lämsä (1+0).
Kotijoukkue teki pikkuviilauksia katastrofaalisen avaustappion jälkeen ja ainakin Narukerä-pelissä, tämä oli toimiva muutos. Kotijoukkueen on saatava joka peliin samanlainen puolustusasenne, kuin voittoisassa pelissä, muuten ei keltapaidoilla ole pisteille asiaa.

WP 35 pelaa vastustajan kannalta inhottavaa puolustukseen perustuvaa peliä ja monilla joukkueilla on ja tulee olemaan haasteet löytää avaimet tämän sumpun purkamiseen. Vastaisku- peliin perustuva hyökkäyspeli on myös vaarallista liukkaiden keskikenttä pelaajien johdolla.

Ottelun kuva on selkeä, ennakkosuosikki OLS vyöryttää ja on enemmän pallossa, kun taas WP35 puolustaa ja kyttää vastaiskuja. Kotijoukkueen on jälleen onnistuttava maalipaikoista, mikäli se mielii pysyä pelissä mukana. Mikäli keskikentän nelikko Lasse Laakkonen, Joni Kauhanen, Jukka-Pekka Hoffrén ja Iiro Karppinen on pelipäällä, on kotijoukkueella mahdollisuus kunhan vielä kärjessä yksin jäänyt Joel Sundström saadaan peliin paremmin mukaan.

Ottelun ratkaisu on OLS:n vahva keskikenttä vastaan WP 35:n koko joukkueen puolustaminen. Kotikenttäetu on joko/tai. Jännittääkö kotijoukkue yhtä paljon kuin surullisen kuuluisassa Botnia- pelissä vai toiko Narukerä voitto itseluottamusta. OLS:a painaa hiukan toinen peräkkäinen tuplavierasottelu ja tämä voi hieman tasoittaa puntteja.

Ottelun tuomitsevat kolmikko Simo Pyysing- Kari Oksanen- Tero Tuhkanen.

Ottelu alkaa lauantaina hieman poikkeuksellisesti klo 16.00 Kämärillä.

Seuraa heitä:
WP 35:
Iiro Karppinen: Matkalla alle 23-vuotiaiden MM-kisoihin ja syystä. Ollut WP 35 paras pelaaja alkukauden. Ottanut kesän aikana isoja askelia pallollisessa pelissä. Saisi ikänsä puolesta pelata vielä Nuorten Bandyliigaa, vastujien onneksi ei pelaa. Velikulta.

Sami Jokinen: Sarjan nestori. Pelaa erinomaisella tasolla illasta toiseen. Organisoi puolustuksen. Lähtee voittamaan jokaista ottelua, Bandyliigan voitontahtoisin pelaaja? Vastustajat inhoaa, omilta rajaton arvostus.

OLS:
Jarmo Mällinen: Keskikentän monipuolisuusihme, tekee paljon pisteitä kaudesta toiseen. Tekee maaleja soolojen päätteksi, lyömällä ja erikoistilanteista. Osaa myös puolustaa. Joukkuepelaaja.

Aku Pylvänäinen: Oululaistunut Kamppari-kasvatti pelaa ensimmäistä kautta OLS:ssä. Puutteita fysiikassa ja liikkumisessa. Maalivahtien pelote, sarjan kovin lyönti.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö