Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35 matkaa pohjoiseen

13.01.2012

WP 35 jatkaa otteluruuhkan purkamista viikonloppuna Oulussa ja Torniossa. Lauantaina vastaan asettuu sarjakakkonen OLS. Oululaiset ovat pelanneet vahvan alkukauden ja jatkaa taistelua pudotuspelien tärkeästä kotiedusta. Sarjajumbo WP 35 puolestaan taistelee kynsin ja hampain viimeisestä pudotuspelipaikasta tasaisessa alemmassa kastissa, viidenteen sijaan matkaa on ainoastaan kaksi pistettä.

Joukkueet kohtasivat joulukuussa Varkaudessa, jolloin Oululaiset olivat vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen 7-5 parempia. Ottelussa keltapaidat ajoivat 0-5 johdon kiinni, mutta lopussa OLS näytti rutiininsa ja teki väkisin voittoon tarvittavat maalit. OLS lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja vierailijan on tiivistettävä puolustuksensa, jos se meinaa taistella pisteistä. Kotijoukkueella on selkeä etulyöntiasema katsoi asiaa miltä kantilta tahansa. Siinä missä WP on pelannut neljä ottelua viikon sisään, kolme näistä vieraissa, on OLS saanut lepäillä ja harjoitella rauhassa pelaten samassa ajassa yhden kotiottelun Veiterää vastaan. Tosin sekin 11-1 voittoon päättynyt ottelu kävi enemmän harjoituksesta.

Ottelun kulku on varsin selkeä, OLS luistelee WP 35:ltä jalkoja alta ja vierailijat käyvät puolustustaistelua. Mikäli vierailijoiden valmennuskaksikko Jorma Saastamoinen- Harri Kauhanen aikoo lepuuttaa sunnuntain, kauden tärkeimpään peliin kovasti kuormitettuja avainpelaajiaan, niin tässä ottelussa tuskin pisteistä taistellaan. Tämä tosin voisi olla jopa järkevin vaihtoehto, viisi peliä kymmeneen päivään ja siihen jokusen tuhat kilometriä bussissa ei voi olla näkymättä kapealla ringillä operoivan joukkueen suorituksissa.

Ottelun tuomitsevat oululaisen Harri Siniaalto- Ari Mård- Keijo Siniaalto.
Ottelu alkaa Pakkalassa 16.00.

Sunnuntaina vastaan asettuu rakas kiistakumppani ToPV. Haaparannalla kotiaan pitävä torniolaisryhmä on ollut kaudella lievä pettymys. Joukkueet pitävät perää kuudella pisteellä, eikä kumpikaan ole saanut vierastiliään auki. Molemmilla joukkueilla on edessä haastavin loppuohjelma, joten tämän ottelun häviäjä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä ulkona Playoffeista. Tornion tavoite sarjaan lähdettäessä oli neljän sakkiin sijoittuminen, mutta nyt vihreäpaidoilla on täysi työ päästä edes kahdeksan joukkoon.

Tornio on kotikenttänsä ja otteluohjelmansa myötä selkeä suosikki otteluun ja WP 35 täytyy olla ensi minuuteista saakka hereillä, ettei ottelu ratkea totutusti jo puolentunnin kohdalla Haaparannalla. Alkukaudella varkautelaiset ryvettivät huonossa olosuhteissa pelatussa ottelussa vieraitaan 6-0 numeroin.
Varkautelaisalakerran on syytä pitää silmällä Jari Vaattovaaraa, joka totutusti roikkuu pistepörssin kärkisijoilla, myös kokenut Igor Zolotarev on saatava kuriin.

Ottelun tuomitsevat torniolaiset Petri Kuusela- ex-ToPV:eet Jussi Harjuoja- Veli-Matti Salmi.
Ottelu alkaa Haaparannalla 13.00.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö