Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35 jatkaa vierasotteluiden sarjaa

09.02.2012

Runkosarjaa on jäljellä 4 ottelua ja WP 35 tarvitsee 4 pistettä, jotta kausi jatkuu runkosarjan päätteeksi.

Lauantaina joukkue matkustaa Lappeenrannan Kisapuistoon, jossa vastaan asettuu päävastustaja numero uno. Veiterä on pisteen varkautelaisia edellä, mutta lappeenrantalaisilla on jäljellä ainoastaan kaksi kotiottelua (WP 35 ja Akilles). Tämä ottelu tulee ratkaisemaan yhden varman Playoffien ulkopuolelle jäävän joukkueen. Muut paikasta auringosta taistelevat joukkueet ovat ToPV, jolla on vastassa sarjan kärkijoukkueet ja Botnia, joka mennee helpoimman ohjelman ansiosta jatkoon.

Keltapaidoilla on kalavelkoja maksettavana, kun Veiterä kävi ryöstöretkellä Varkaudessa voittaen 6-3. WP 35 lähtee otteluun hankalista lähtöasetelmista. MM-kisatauolla joukkue ei saanut kunnon jääharjoituksia kovan pakkasen ja U17 European Tournamentin takia ja menneellä viikolla hajonnut jääntekokone on sotkenut yhteisharjoittelua. Positiivista on, että joukkue pääsee terveenä otteluun.

Vierailija lähtee otteluun hienoisena altavastaajana ja kotijoukkueen pelintekijä Miikka Tujula on saatava aisoihin. Tiiviin joukkuepuolustamisen kautta WP 35 saa vastahyökkäyksiä ja varmasti tarpeeksi maalintekopaikkoja voittaa ottelu.

Ottelun tuomitsevat Simo Pyysing- Juho Kaijansinkko- Kari Oksanen
Ottelu alkaa Lappeenrannassa 15.00.

Sunnuntaina WP 35 pelaa Porvoossa, kun vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Porvoon Akilles. Jäljellä olevista otteluista tämä on ehdottomasti varkautelaisten vaikein ottelu. Porvoo on aina ollut varkautelaisille vaikea paikka voittaa. Akilles on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleihin, mutta neljän kärki on karannut jo liian kauas, joten kotietua Akilles ei pysty enää saavuttamaan.

Vihreäpaitojen runkosarjan lopun tehtävänä on parantaa noususuuntaista joukkuepelaamista, joka kantaisi tällä kaudella puolivälieriä pidemmälle.
Akilles pelaa lauantaina kotonaan Botniaa vastaan, joten rasitustilat on samankaltaiset, matkustamisesta aiheuttamia rasituksia lukuunottamatta.

Varkautelaisten on oltava puolustuspäässä erityisen tarkkana, porvoolaisilta löytyy sarjan parhaisiin kuuluva hyökkäyskalusto Rasmus Lindqvistin johdolla. Ainoa kysymerkki on Akilles- ikonin maalivahti Magnus Gustafssonin pelaaminen. Pitkään sivussa ollutta Gustafssonia on paikannut 16-vuotias lahjakkuus Lukas Tallberg. Maalivahtitilanne voi tarjota varkautelaisille jopa yllätyssaumat Porvoossa sunnuntaina.

Ottelun tuomitsevat Jarkko Tyni- M-O Gustafsson- Veijo Vainio.

Ottelu alkaa Porvoossa sunnuntaina 13.00.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö