Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35 ei pystynyt yllätykseen

14.12.2013

LassejaNiko

WP iski lauantaina kaksi maalia kulmista. Tässä kulmaan valmistautuvat Lasse Karppinen (vas.) ja Niko Nissinen.

Sarjajohtaja OLS vei varsin helpot pisteet Varkaudesta lauantaina, kun Kämärin tulostaululla loistivat ottelun jälkeen tylyt lukemat 2-11 (1-7). Kenenkään ei tarvitse tällä kertaa selitellä, sillä OLS oli yksinkertaisesti ylivoimainen vastustaja. Kotijoukkueen tappioputki on nyt tämän kauden Bandyliigassa neljän ottelun mittainen.

Ottelun startti oli WP 35:ltä katastrofaalinen, kun seitsemässä minuutissa vieraat karkasivat kolmen maalin johtoon Samuli Koivuniemen osuessa kahdesti ja Jarmo Mällisen onnistuessa kertaalleen. Peli oli käytännössä taputeltu ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Tämän jälkeen kotijoukkue pääsi hieman peliin mukaan ja onnistuikin iskemään seuraavaksi. Maali oli itse asiassa melkoisen komean kulmakikan tuotos. Lasse Karppinen katkaisi Henrik Kososen antaman kulman ja pujotteli etutolppaa kohti. Samaan aikaan Jouni Nissinen hiipi takatolpalle, josta veteraanin oli helppo työ viimeistellä Karppisen poikittaissyötöstä. Oululaiset eivät tästä häkeltyneet vaan lisäsivät tasaisesti johtoaan. 44. minuutilla vieraiden parhaaksi valitun Samuli Koivuniemen illan neljäs osuma toi sinipaidoille turvallisen 7-1 – taukojohdon.

Toinen jakso ei juuri muuttanut ottelun kokonaiskuvaa: OLS vyöryi kovalla luistelulla keskialueen yli ja WP yritti rikkoa ja sumputtaa peliä ennen omaa kuuttatoista. Ajoittain tämä onnistuikin, mutta liian usein paketti levisi ja vieraiden hyökkääjillä oli helppo työ pujotella maalintekoon. Maalinteko onnistui OLS:lta myös kauempaa, sillä lyöntivoimaa joukkueesta löytyi. A-P Aho selvisi kotijoukkueen maalilla hikisestä illastaan kohtuudella. Ehkä pari vetoa enemmän olisi voinut liimata. Oululaiset jatkoivat maalintekoa heti jakson alkuun ja ajoittain WP:llä oli myös saumansa kaunistella numeroita. Tässä onnistui vain Nissinen illan toisellaan jälleen kulmalyönnistä. Loppu oli pelkkää pelailua ja voimien säästelyä sunnuntaille. Petri Paasovaaran viimeistelemä maali vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua jäi ottelun viimeiseksi ja näin ollen WP 35 lähti keskittymään huomiseen päivään. Kello 13:00 alkavaan otteluun Kämärille vieraaksi saapuu ToPV, joka hävisi lauantaina Veiterälle Lappeenrannassa 5-6. Harri Hiukka iski torniolaisten kaikki viisi osumaa.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Jouni Nissinen 2+0, Lasse Karppinen 0+1, Henrik Kosonen 0+1

Niko Nissinen 10 min.

WP 35 ottelun paras pelaaja: Stanislav Klyushanov

WP 35 – ToPV sunnuntaina 15.12.2013 klo 13:00 Kämärillä. Tervetuloa!

 

© Jokke Jokinen, kuva Niina Latosuo

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö