Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

WP 35 ei pystynyt avaamaan pistetiliään

10.02.2014

Lasse2

Lasse Karppinen juhlii maaliaan lauantain kotiottelussa.

Lauantaina WP kohtasi kotikentällä Porin Narukerän. Kolmen maalin johtoaseman hukannut WP joutui pettymään jumbofinaalissa lopulta lukemin 3-6 (3-3).

Ottelun alku lupasi keltapaidoille hyvää, kun Lasse Karppinen, Joel Juvonen ja Jimi Heinonen onnistuivat kaikki kertaalleen maalinteossa ensimmäisen vartin aikana. Tämän jälkeen ote kääntyi kuitenkin vieraille ja Narukerä tuli tasoihin vielä ennen taukoa. Kerän avausmaalista vastasi Alexander Hart ja toinen osuma kirjattiin Jacob Edströmille. Edströmin veto upposi A-P Ahon selän taakse varsin helposti.

Toisella jaksolla WP ei lisämaaleja enää saanut aikaiseksi vaan Narukerä vei peliä. Hieman ennen tunnin täyttymistä Edströmin hattutempun täydentäneet 3-4 ja 3-5 ratkaisivat ottelun. Kymmenen minuuttia myöhemmin Tomi Mustosen illan toinen oli viimeinen niitti ja näin Kerä vei tärkeät sarjapisteet Kämäriltä. WP:llä oli jälleen hyvät mahdollisuudet voittoon, mutta joukkue ei vain millään pysty kääntämään otteluita edukseen. Lisäksi kolmen maalin johtoaseman menettäminen on anteeksiantamatonta.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Lasse Karppinen 1+0, Joel Juvonen 1+0, Jimi Heinonen 1+0, Aleksi Puustinen 0+2, Joni Kauhanen 0+1.

Esa Pietiläinen 10 min, Mikko Kilpeläinen 10 min.

 

Sunnuntaina edessä oli kauden vaikein vierasottelu Helsingin Bragulla, kun vastassa oli HIFK. Matsista jäi taas paljon jossiteltavaa, kun WP kärsi kauden kolmannen yhden maalin tappion lukemin 3-2 (0-1).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen hankkiessa muutamia kulmalyöntejä. Kulmat, eivätkä muutkaan paikat tuottaneet tulosta ennen 41. minuuttia, kun WP:n Aleksi Puustinen vei vieraat yllätysjohtoon. HIFK hallitsi peliä nimellisesti, mutta ei saanut juurikaan mitään aikaan. Tästä kertovat myös taukolukemat, jotka herättivät paljon kysymysmerkkejä HIFK:n tämänhetkisestä iskukyvystä. Onko joukkue alkanut hiipua muutaman menestysvuoden jälkeen?

Toisella jaksolla isännät heräsivät mukaan peliin ja painostus tuotti tulosta ennen tunnin täyttymistä, kun Aku Ojanen tasoitti Joni Vuopion syötöstä. WP oli ottelun edetessä enemmän ja enemmän ottavana osapuolena ja Ojasen illan toinen reilut kymmenen minuuttia ennen loppua tuntui olevan lopun alkua. Ojasen hattutempun sinetöinyt 3-1 –maali riitti HIFK:lle, sillä Lasse Karppisen kavennus juuri ennen loppua oli laiha lohtu varkautelaisille.

WP:n kautta on jäljellä neljä kotiottelua. Tulevana viikonloppuna vastassa on Kampparit (pe 14.2.) ja Botnia (su 16.2.)

WP 35 tehot ja jäähyt HIFK-ottelussa:

Aleksi Puustinen 1+0, Lasse Karppinen 1+0

Lasse Karppinen 10 min.

© Jokke Jokinen, kuva: Niina Latosuo

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö