Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Veiterä vierailee Kämärillä lauantaina

10.12.2011

WP 35 pelaa jo kauden viidennen kotiottelun lauantaina, kun vieraaksi saapuu Lappeenrannan Veiterä. Sarjaohjelman kummallisuutta kuvastaa, että WP pelaa jälleen kotonaan, tosin yksi Porvoon vierailu on jouduttu perumaan oikullisen alkutalven vuoksi. Ottelun ympärille on rakennettu ensimmäistä kertaa perinteeksi tarkoitettu Jääpallon huumaa Kämärillä- tapahtuma.

Vierailijat ovat aloittaneet kauden vaihtelevasti ainoasta vieraspelistä HIFK:ta vastaan tuli 5-7 tappio ja kotonaan joukkue on voittanut ToPV 7-5, pelannut tasan OLS:n 5-5 kanssa ja hävinnyt Botnialle 5-7. Veiterä on supertasaisessa Bandyliigassa kahdeksantena. Viime viikonvaihteessa vihreäpaidat eivät pelanneet ja näin joukkue pääsee pienen harjoitustauon jälkeen tuoreella jalalla Varkauteen.

WP 35 pelasi sen sijaan tuplakotiottelut viikonloppuna, tuloksena selkeä 6-0 voitto ToPV:stä ja tappio OLS:lle 5-7. Lauantaina OLS:a vastaan joukkue nousi 0-5 tappioasemasta 5-5 tilanteeseen, mutta lopussa oululaiset näyttivät kokemuksensa ja tekivät täyteen pistepottiin oikeuttavat maalit. Keltapaidat pelasivatkin kolme hyvää puoliaikaa viikonloppuna ja joukkueen pallollinen peli on ottanut isoja askelia isonjään kokemuksen karttuessa.

Positiivista kotijoukkueen kannalta kahden pisteen lisäksi oli maalitykki Joel Sundströmin herääminen, kärki paukutti kahteen peliin viisi maalia ja oli joukkueen näkyvimpiä pelaajia läpi viikonlopun. Samoin Joni Kauhasen sunnuntainen kypärätemppu kuvastaa varkautelaisten maalinteon laajuutta.

Molemmille joukkueille todella tärkeään kamppailuun lähdetään tasaisista asetelmista. Kotikenttäetu voi hiukan kallistaa vaakaa kotijoukkueen puoleen. Veiterän keskikentän sydän, monissa liemissä keitetty Miikka Tujula on vierailijoille kaikki kaikessa. Taitava keskikentän sydän voi ratkaista otteluita lähes yksin. Veiterän tehoista on alkukaudella vanstanneet erikoistilannetykki Manu Puumalainen (4+4), Eetu Peuhkuri (3+4), Tujula (3+1) ja ex-vepsi sivutuki Kim Mononen (1+3).
Kotijoukkueen pörssikärjeksi viime viikonloppuna nousi roimasti parantanut Sundström (6+1), kauden komeetta Iiro Karppinen (3+4) ja Jukka-Pekka Hoffrén (3+1) peesaavat Sundströmia.
Alkukaudella vahvasti peliaikaa nuorille jakanut valmennuskaksikko Jorma Saastamoinen- Harri Kauhanen joutunee hieman rukkaamaan kokoonpanoa, kun seuran P21- ikäluokka pelaa ennen Bandyliigan ottelua erittäin tärkeän ottelun Veiterää vastaan.

– Ainakin osalle nuorista tullaan antamaan lauantaina hieman lepoa Bandyliigan peleistä, jotta he voivat keskittyä täysin myös Nuorten Bandyliigaan. Nuoria tulee kuormittaa järkevästi ja pelejä on molemmilla rintamille runsaasti jäljellä. Torstain harjoitusten jälkeen kokoonpano selviää, valottaa Saastamoinen.
Keltapaidat tullee löytämään nuorille salonkikelpoiset korvaajat.

Oikeutta ottelussa jakavat kolmikko Tero Tuhkanen- Tom Niiranen- Kari Oksanen. Ottelu alkaa Kämärillä 15.00 ja itse ottelutapahtuma pyörähtää käyntiin jo kello 14.00. Seurojen P21- kohtaavat toisensa kello 12.00 Bandyliigan esiottelussa.

Seuraa heitä:
WP 35:Joel Sundström: Maalitykki vaelteli kaksi peliä varjojen mailla, mutta viime viikonloppuna jysähti viisi maalia ja ketsuppipullo efekti. Kamppari-kasvatilta löytyy kaikki vaarallisen maalintekijän ominaisuudet; hyvä luistelu ja kova lyönti. Tulee olemaan loppukaudella yksi WP:n kulmakivistä.

Henrik Kosonen: Pelaaja/Puheenjohtaja, monitoimimies vailla vertaa. Puolustusongelmat ratkesivat kerralla, kun ex-sivutuelle istutettiin pakin rooli. Modernipuolustaja, tekee hyvin peliä ylöspäin ja kokemuksen myötä sijoittuu myös erinomaisesti. Alkukauden ilmapallotilasto näyttää täyttä 100%.

Veiterä:Miikka Tujula: Palasi pitkän kierroksen jälkeen kotiin kasvattajaseuraansa. Maajoukkueessakin esiintynyt keskikentän dynamo. Omaa huikeanc peliälyn, yksi sarjan vaarallisimpia pelaajia viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. Joukkue voittaa tai kaatuu Tujulaan.

Eetu Peuhkuri: Valittiin alle 23- vuotiaiden MM-kisoihin. Veiterän alkukauden suurin ilonaihe, 21- vuotias keskikenttäpelaaja on paukuttanut neljässä pelissä tehot (3+4). Erittäin älykkäitä ratkaisuja tekevästä Peuhkurista kuullaan vielä.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö