Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

ToPV:n vuoro hakea pisteet Varkaudesta

15.12.2013

HenrikKosonen

Kapteeni Henrik Kosonen antamassa yhtä joukkueensa peräti kuudestatoista kulmalyönnistä.

Bandyliigassa tappiokierteeseen ajautunut WP 35 hävisi jälleen kotonaan, kun ToPV otti 4-1 (2-1) – vierasvoiton varsin nihkeän ottelun päätteeksi. Ottelun avausjakso pelattiin lumisateessa WP:n valitessa myötätuulen selkänsä taakse.

Matsin alku ei luvannut taaskaan hyvää kotijoukkueen kannalta. Puolustuksen nukahduksen seurauksena Jari Vaattovaara pääsi läpiajoon varsin helpon näköisesti ja viimeisteli varmasti ohi A-P Ahon. Peliä oli käyty vasta kaksi minuuttia. Lisää seurasi hetkeä myöhemmin, kun ”Vadu” onnistui toistamiseen, tällä kertaa lyönnillä kaaren tuntumasta. Molempiin maaleihin syötöt antoi Kimmo Nurkkala. Tämän jälkeen kotijoukkue otti aikalisän ja se ainakin jollain tavalla toi keltapaidat peliin mukaan. Niko Nissinen kavensi 23. minuutilla maalin edustalta. Nissinen pääsi yrittämään ratkaisua useampaan kertaan ja tarpeeksi kauan läiskittyään onnistui toimittamaan pallon verkon perukoille ohi ToPV:n veskarin Kari Perkauksen. Tämän jälkeen WP:n piti kääntää ottelu ja latoa pari lisäosumaa, mutta ne jäivät tekemättä. Nissisellä oli läpiajo ja Stanislav Klyushanovilla monta hyvää lyöntipaikkaa. Perkaus kuitenkin kesti maalillaan ja tauolle lähdettiin vieraiden johtaessa yhdellä maalilla.

Toiselle jaksolle sää parani ja kolmevarttinen päästiinkin pelaamaan puhtaalla jäällä. Pelin taso jätti kuitenkin toivomisen varaa. Melkoisen nyhjäämisen seurauksena WP ei onnistunut takaa-ajon käynnistämisessä. Pelinavauksessa pallo ei liikkunut tarpeeksi mieheltä toiselle, mutta varsinaiset ongelmat alkoivat vasta puolen kentän jälkeen. Luvattoman heikot syötöt, todella vaikeasti haltuunotettavat vippinostot, sekä pitkien pallojen roiskiminen takasivat sen, että torniolaisten ei tarvinnut esittää mitään kovin ihmeellistä. Vaattovaara täydensi hattutemppunsa reilun tunnin kohdalla rangaistuspilkulta ja Aleksei Selivanovin taiteilema 4-1 riitti varmistamaan WP 35:lle kauden viidennen tappion. Valkopaidoilla oli varaa kuluttaa jäähypenkkiä 50 minuutin edestä ja missata rankkarikin ottelun lopussa.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Niko Nissinen 1+0, Lasse Karppinen 0+1

Jukka-Pekka Hoffrén 10 min.

WP 35 ottelun paras pelaaja: Ari-Pekka Aho (MV)

Ottelun ratkaisu:

1.WP 35 ei hyödyntänyt maalipaikkojaan avausjaksolla yhden maalin tappioasemassa. Jälleen kerran voidaan todeta, että jos et itse tee, niin kaveri tekee kyllä.

2. Kotijoukkueella 16 kulmalyöntiä eikä yhtään maalia. Paikkoja tarjottiin todella, mutta ei vain millään uponnut.

© Jokke Jokinen, kuva Niina Latosuo

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö