Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

ToPV jäi nollille WP 35:n käsittelyssä

05.12.2011

Voitontahtoisen WP 35:n peli alkaa tuottaa tulosta. Erinomaiset kolme jaksoa neljästä viikonlopun aikana pelannut kotijoukkue jatkoi sunnuntaina siitä, mihin lauantaina jäi ja korjasi komean 6-0 (3-0) voiton Tornion Pallo-Veikoista.

Samalla Bandyliigan jumbosija vaihtui kuudenteen tasaisessa sarjassa.

WP 35 pystyi hyödyntämään aluksi hankkimansa kulmalyönnit, joilla kapteeni Joni Kauhanen vei joukkueensa 2-0 johtoon. Tarkat syötöt jakoi Henrik Kosonen.

Sakeassa räntäsateessa poljetun ensijakson päätteeksi Joel Sundström lisäsi Aleksi Puustisen pitkästä syötöstä taukoluvuiksi 3-0.

Kotijoukkue oli avausjaksolla selvästi aktiivisempi osapuoli ja pystyi myös hyvin katkomaan vieraiden pitkät syötöt alakerrassaan.

Toisella päästiin puhtaalle jäälle ja ToPV sai otetta, mutta tällöin Sami Jokisen johtama isäntien alakerta osoitti pitävyytensä ja pohjusti kauden ensimmäisen ottelunsa maalilla pelanneen Ari-Pekka Ahon pelaamaan harvinaisen nollapelin.

Verkko heilun vain toisessa päässä kenttää. Sundström lisäsi heti jakson alkajaisiksi Iiro Karppisen tarjoilusta 4-0:aan ja 67. minuutilla pääsi Niko Nissinen hyödyntämään Jukka-Pekka Hoffrenin erinomaisen läpisyötön viemällä isännät 5-0 johtoon. Vain hetkeä aikaisemmin nuorukainen oli hukannut avopaikan, mutta ei missannut enää toista.

Päätösluvut iski kypärätemppuilija Kauhanen Mikko Kilpeläisen lähettäessä vauhtikoneen tuhotöihin.

Kauhanen osoitti vahvalla työnteollaan ja liukkaudellaan kuuluvansa yhä kotimaisten kenttien kärkinimiin. Hoffren rinnalla pelasi myös vahvan ottelun, mutta heikon lenkin hakeminen joukkueesta ei tällä kertaa onnistuisi edes tarkemmalla seulalla.

– Alakertamme oli kauttaaltaan hyvä. Panimme kroppaa likoon, kun peitimme hyvin ja putsasimme irtopallot. Ahon puolesta olen tyytyväinen, hän teki polvileikkauksen jäljiltä hienon paluun, pääsi valmentaja Jorma Saastamoinen myhäilemään.

– Jaoimme vastuuta tasaisesti koko joukkueelle ja nuoretkin saivat tärkeitä minuutteja, hän suitsutti.

ToPV:n valmentaja Petteri Lauri myönsi joukkueensa hävinneen kaksinkamppailut kummassakin päässä kenttää.

– Lauantaina Jyväskylässä tappiosta huolimatta olimme pelissä mukana. Nyt olimme pehmeitä jokaisella osa-alueella. Meille tehdään helppoja maaleja, mutta itse joudumme tekemään valtavan työn jokaisen osuman eteen, hän summaili.

Varkautelaisten puolustuspeli toimi erinomaisesti nollaten mm. liigan maalipörssin kärkinimen Jari Vaattovaaran. Tommi Nurkkala oli vieraiden työteliäin.

Pekka Koponen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö