Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21:lle maukas vierasvoitto

22.01.2012

Lauantaina WP 35 kävi hakemassa vieraspisteet Porista, kun Narukerä kaatui lukemin 2-5 (0-3). Vierasjoukkue piti rivinsä hyvin kasassa läpi ottelun ja myös hermot pysyivät kurissa kotijoukkueen sortuessa jäähyilyyn.

Ottelun alussa Narukerä käytti hieman yllättäen yläkarvausta, mutta WP ei tästä hätkähtänyt. Pallo liikkui hyvin mieheltä toiselle ja keskialueella karvauksen takana oli paljon tilaa, aivan kuten ennakossa aavisteltiin. Varkautelaiset aloittivat maalinteon kymmenen minuutin kohdalla, kun Jimi Heinosen kuskailu tuotti tulosta. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Niko Nissinen pääsi tekemään tilanteeksi 0-2 maalivahti Eemeli Puustisen pitkän heiton onnistuttua. Taukoluvut 0-3 olivat jälleen Nissisen käsialaa. Lepsusti pelannut porilaispuolustus seurasi sivusta, kun numero 16 pujotteli maalintekoon.

Ensimmäisellä jaksolla WP:n puolustus kesti hyvin Kerän hyökkäykset ja Puustinen sai olla melko rauhassa maalillaan. Lisäksi porilaiset alkoivat turhautua omaan saamattomuuteensa, josta kertovat 40 jäähyminuuttia. Keltapaidat sen sijaan keskittyivät pelaamaan ja se tuotti tulosta.

Toisen jakson alkuun Narukerä sai luotua painetta ja WP joutui puolustuskannalle. Varkautelaisten valmentaja Jouni Nissinen reagoi nopeasti ja kutsui joukkonsa aikalisälle. Tämä auttoi hieman ja keltaiset pääsivät jälleen mukaan pallolliseen peliin. Tunnin kohdalla maalivahti Puustisen pitkä heitto tavoitti Jimi Heinosen, joka viimeisteli varmasti läpiajon päätteeksi tilanteeksi 0-4. Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin WP tarjoili punapaidoille mahdollisuuden päästä peliin mukaan. Ensin Jere Koivula avasi kotijoukkueen maalitilin WP:n puolustuksen merkkausvirheen seurauksena ja heti seuraavasta tilanteesta varkautelaiset lahjoittivat pallon Olli Ruotsalaiselle, joka viimeisteli tilanteeksi 2-4. Tämän jälkeen WP ei kuitenkaan sortunut hermoiluun, vaikka Kerä hallitsikin peliä hienoisesti. Tiivis puolustuspeli toimi jälleen ja nuorimman Heinosen illan kolmas 88 minuutin kohdalla ratkaisi ottelun lopullisesti.

Tuomarikolmikko Ylikoski – Aaltonen – Mäkinen suoriutui tehtävistään vähintään tyydyttävästi. Jotkut vihellykset tai niiden puuttuminen ihmetyttivät, mutta eipä niillä ollut lopputuloksen kannalta ratkaisevaa merkitystä. WP oli parempi joukkue ja korjasi ansaitun voiton.

WP 35 jäähyt: Mikko Kilpeläinen 10min, Lauri Heinonen 10min.

WP 35 tehot: Jimi Heinonen 3+1, Eemeli Puustinen (mv) 0+3, Niko Nissinen 2+0, Visa Korhonen 0+1

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö