Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP:lle vierastappio

07.02.2013

WP 35 kärsi 6-1 (2-0) – tappion Veiterää vastaan keskiviikkona. Kisapuiston lumipyrystä paremmin selviytynyt kotijoukkue ansaitsi voittonsa, sillä keltapaidat olivat koko ottelun potkun tai pari perässä.

Veiterä tuli hyvällä liikkeellä otteluun ja hallitsi pallollista peliä heti ottelun alkuhetkistä lähtien. Ensimmäisen jakson aikana lumisade alkoi kuitenkin vaikeuttaa kummankin joukkueen peliä, ja pitkää palloa roiskittiin paljon. Veiterä roiski pallot myös maaliin Ville Utin ja Joel Pöntisen lyönneillä. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen tilanne oli siis 2-0 valkopaidoille. Tämän jälkeen WP:n yritys ja liike paranivat, ja keltaiset alkoivat taistella jokaisesta pallosta. Tehot jäivät kuitenkin puuttumaan muutamista hyvistä paikoista huolimatta, mutta oma pää pysyi myös puhtaana koko loppujakson ajan maalivahti Eemeli Puustisen ansiosta.

Toiselle jaksolle lumisade hellitti ja palloa pystyttiin pelaamaan paremmin jäätä myöten. Jakson alussa WP oli hyvin hereillä ja ote siirtyi hetkeksi varkautelaisille. Kesken hyvän vaiheen Aleksi Seppäsen 3-0 – johtomaali kuitenkin hyydytti WP:n ja keltaiset sortuivat jäähyilyyn. Toisella jaksolla päätuomari Ilkka Vainikan käsi kävi yhteensä 70 minuutin arvoisesti. Peräti tunti näistä oli vieraiden rangaistuksia. Joel Pöntisen 4-0 – maali oli lopun alkua, kun pelikello näytti 71 minuuttia. Juhani Heinosen kavennus 80 minuutin kohdalla oli laiha lohtu ja Veiterä kaunisteli loppulukemia päätösminuuteilla vieraiden panostaessa kavennusmaalien hakemiseen.  Kotijoukkueen tehokkaimpana hääri Pöntinen hattutempullaan. Myös Ville Utti erottui edukseen. WP 35:stä onnistujia on vaikeampaa löytää. Alakertaan paljon fyysisyyttä tuonut Juhani Heinonen esitti hyviä otteita ja välttyi hieman yllättäen jäähyiltä. Bandyliigan jäähypörssin kärkinimi onnistui tällä kertaa välttämään Vainikan tuomiot.

Kaiken kaikkiaan WP 35:llä olisi ollut rahkeita parempaankin esitykseen. Veiterä pelasi kuitenkin järkevästi ja WP:n vaaralliset maalipaikat olivat vähissä. Tappio tiesi sitä, että varkautelaisilla on suurella todennäköisyydellä edessä välieräottelu Botniaa vastaan. Runkosarjaa on kuitenkin vielä kolme ottelua jäljellä, joten saa nähdä nousevatko varkautelaiset ylöspäin neljänneltä sijalta.

WP 35 tehot ja jäähyt Veiterä – ottelussa:

Juhani Heinonen 1+0, Aleksi Puustinen 0+1

Aleksi Puustinen 20 min, Mikko Kilpeläinen 15 min, Robert Ruippo 10 min, Jimi Heinonen 10 min, Visa Korhonen 10 min, Jere Karvinen 10 min.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö