Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP:lle rutiinivoitto

28.12.2013

WP 35 nappasi kauden avausvoittonsa Vestan kustannuksella. Akilleksen pelaajilla vahvistuneet helsinkiläiset tarjosivat todella tuskaisen puolitoistatuntisen kotijoukkueelle. WP ei esittänyt ihmeitä ja hieman sekavan ja kaikin puolin nihkeän esityksen jälkeen loppunumerot olivat kuitenkin varsin selkeät 10-2 (3-1).

Ottelusta ennakoitiin juuri niin vaikeaa keltapaidoille kuin mitä siitä tuli. Takki auki WP ei kuitenkaan lähtenyt peliin vaan jokainen pelaaja otti homman tosissaan. Se oli ilo huomata, että pienimuotoisen sarjatauon jälkeen joukkuehenki oli korkealla tasolla. Kotijoukkue aloitti maalinteon 20 minuutin kohdalla Niko Nissisen osumalla ja lähes heti perään Mikko Kilpeläisen kulmalyönti upposi Vestan muurin kautta sisään. Ennen johtomaaleja Jokke Jokinen ja Kristian Paukkonen missasivat läpiajot. Vesta kavensi 2-1:en maalinedustalta puolen tunnin kohdalla ja avausjakso päättyi Niko Nissisen erittäin tärkeään 3-1 – osumaan kulmalyönnistä.

Koko avausjakson hyvin karvannut ja taistellut Vesta väsähti hieman toisella puolikkaalla. WP alkoi saada enemmän tilaa keskialueelle, josta Ville Koskinen ja Nissinen yrittivät murtautua maalintekoon. Nissisen 4-1 – maali jakson alkuun vapautti peliä ja Niko sai yrittää kaksi kertaa myös rangaistuspilkulta onnistumatta kuitenkaan toimittaa palloa verkon perukoille. Ensimmäinen lyönti meni ohi ja toisen vieraiden veskari Janne Tarvainen nappasi kiinni. WP paransi otettaan entisestään ja lopulta runsaat maalipaikat palkittiin kymmenellä onnistumisella. Vieraat joutuivat jäähyilemään toisella jaksolla yhteensä 40 minuutin edestä, näistä 20 minuuttia otti tililleen Samuli Tommola.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli hyvin vaikea kotijoukkueelle. Ennakkosuosikin asemasta tällaiseen matsiin on erittäin vaikea lähteä kovalla asenteella. WP kuitenkin selvisi nihkeän alun jälkeen urakastaan kunnialla ja korjasi tärkeät sarjapisteet. Keltapaitojen parhaimmistoon kuuluivat hirmutehot jälleen kerran mättänyt Nissinen, sekä maalivahti Eemeli Puustinen, joka torjui mm. rankkarin ja kirjautti vielä hyvällä heittokädellään teholukemat 0+2. P21 jatkaa otteluitaan jo maanantaina Jyväskylässä, kun vastassa on kolmella voitolla kautensa aloittanut JPS.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Niko Nissinen 5+1, Ville Koskinen 1+3, Mikko Kilpeläinen 1+1, Samuli Haapalainen 1+1, Jaakko Keinonen 1+0, Kristian Paukkonen 1+0, Eemeli Puustinen (MV) 0+2, Joel Juvonen 0+1, Jokke Jokinen 0+1.

Mikko Kilpeläinen 10 min, Samuli Haapalainen 10 min.

 

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö