Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP komeaan taisteluvoittoon!

14.01.2014

Nuorten Bandyliiga jatkui maanantai-iltana Kämärillä, kun WP 35 kohtasi Veiterän. Varsin sekavan ja rikkonaisen ottelun päätteeksi kotijoukkueen voittolukemat kirjattiin 4-2 (1-1).

Ottelu alkoi tasaisesti ja kummallakin joukkueella oli vaikeuksia saada kontrolloituja hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia. Pomppuinen jää ja hyvä puolustuspelaaminen takasivat, että suuria hienouksia ei nähty. Veiterä sortui jäähyilyyn ja se avasi tilaa keskialueelle. WP:n avausmaali syntyi 26. minuutilla, kun Jimi Heinonen pääsi laidalta läpi ja viimeisteli melko pienestä kulmasta maalin kattoon. Vapauttavan syötön antoi Mikko ”Erik Karlsson” Kilpeläinen. Varsin hyökkäävä puolustaja on kerännyt tällä kaudella tehot 1+2. Veiterän tasoitus tuli kuitenkin pari minuuttia myöhemmin. Valkopaidat saivat keskialueella vapaalyönnin, jonka Ere Verhelä antoi nopeasti pystyyn luistelleelle Tero Liimataiselle, joka karkasi WP-puolustukselta tasoittamaan ottelun. Lisämaaleja ei nähty, joten tauolle mentiin lukemista 1-1.

Toisen jakson alussa oli katastrofin ainekset kotijoukkueen kannalta. Pallo pomppi vaarallisesti lähellä omaa maalia useampaan otteeseen. Tämä sekoilu kostautui onneksi vain yhtenä takaiskumaalina, kun Joel Reponen löi kulmasta vieraat ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. WP pelasi maalin syntyessä kahden miehen vajaalla Mikko Kilpeläisen ja Niko Nissisen katsellessa toisen jakson alkua jäähypenkin puolelta. Jäähyjen jälkeen WP sai hieman otetta pelistä ja ennen kaikkea jäätävä säheltäminen omalla alueella väheni huomattavasti. Hyville maalipaikoille oli jälleen vaikeaa päästä ja keltapaitojen tasoitus hieman ennen tunnin täyttymistä tuli vähän puun takaa. Juhani Heinosen kaaripallo tavoitti velipoika Jimin, joka kävi tuikkaamassa pallon maaliin.

Tasatilanteessa Veiterälläkin oli omat tilaisuutensa, mutta tällä kertaa WP selvisi säikähdyksellä muutamasta vaaranpaikasta. Vahva viimeinen kymmenminuuttinen toi lopulta kotijoukkueelle elintärkeän voiton. Jimi Heinosen hattutempun kruunannut 3-2 – johtomaali ja Niko Nissisen lyömä 4-2 pari minuuttia ennen loppua riittivät täyteen pistepottiin. Ennakkoon tiedettiin, että Veiterä tulee otteluun todella kovaa ja välillä peli meinasi mennä melkoiseksi halonhakkuuksi. Tuomarikolmikko Pietiläinen-Inkinen-Johansson oli kuitenkin hyvin hereillä ja palkitsi vieraat yhteensä 65 jäähyminuutilla. Kotijoukkueen maalilla Eemeli Puustinen otti varmoja torjuntoja silloin kun niitä eniten tarvittiin. WP:n koko joukkueen panos oli kaiken kaikkiaan hyvä ja yritystä ei puuttunut missään vaiheessa. Nousu voittoon tappioasemasta vastatuuleen pelatessa oli loistava suoritus. P21 jatkaa otteluitaan tulevana sunnuntaina 19.1.2014, kun vastassa on kotiottelussa Mikkelin Kampparit.

Ottelun MVP: Jimi Heinonen

WP 35 tehot ja jäähyt:

Jimi Heinonen 3+0, Niko Nissinen 1+0, Juhani Heinonen 0+3, Mikko Kilpeläinen 0+1

Niko Nissinen 15 min, Mikko Kilpeläinen 10 min.

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö