Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35:n taistelu ei riittänyt

14.02.2013

WP 35 kärsi niukan tappion Nuorten Bandyliigassa Mikkelissä, kun Kampparit käytti maalintekopaikkansa paremmin hyväkseen. Keltapaidat kaatuivat varsin miehekkään taistelun jälkeen lukemin 5-4 (2-1).

Ensimmäisellä jaksolla maaleista vastasivat maailmanmestarit. Reilussa vartissa Kalle Lempisen maalit veivät isännät 2-0 – johtoon ja 35 minuutin kohdalla Ville Koskisen kulmalyönti kavensi taukolukemat 2-1:en. Puoliaika oli myös kenttätapahtumien valossa tasainen. Kummallakin joukkueella oli muutamia vaarallisia tilanteita ja pallo pyöri mieheltä toiselle kummassakin päässä kenttää. WP:n valmentajakaksikolta Anssi Reijoselta ja Markku Talvitieltä oli hyvä veto laittaa Niko Nissinen ja Nico Nevalainen sivutukien tontille. Näin palloa saatiin tuotua keskialueelle, eikä oma peli puuroutunut Kamppareiden karvaukseen. Omassa päässä annettiin ehkä hieman liikaa aikaa vastustajalle, jolloin rikkeet saatiin aikaan vasta aivan oman rankkialueen rajoilla. Ensimmäisellä jaksolla puhuttivat myös WP:n melkoisen heppoisesti vihelletyt jäähyt. Ensin Visa Korhoselle tuomittiin kymmenminuuttinen huitomisesta kevyen mailaanlyönnin perusteella. Tämän jälkeen Mikko Kilpeläinen ajoi mustapaitojen hyökkääjää puhtaasti kylkeen ja tällä kertaa jäähyn syyksi arvottiin kampitus. Päätuomari Jorma Halme ilmeisesti antoi jäähyn komean ilmalennon perusteella. Telemark-alastulo jäi kuitenkin tekemättä, joten se vähensi tyylipisteitä.

Toiselle jaksolle WP lähti ennakkoluulottomasti ja saikin luotua painetta kohti Eetu Sviilin vartioimaa maalia. Yritys palkittiin tasoituksena, kun Niko Nissisen veto upposi ohi loisto-ottelun pelanneen Sviilin. Keltapaidoille tarjoiltiin mahdollisuutta päästä kuskin paikalle ensimmäistä kertaa ottelun aikana, kun varsin hyvällä pelipäällä ollut Joel Juvonen karkasi läpiajoon. Sviili otti kuitenki komean torjunnan ja näin johtomaali jäi tekemättä. Yllätys yllätys, kun itse et laita palloa sisään, niin kaveri sen hyvin todennäköisesti tekee. Näin kävi myös tällä kertaa ja Juho Tikan rankkari vei kotijoukkueen jälleen kerran johtoon. 3-2 – tilanteessa WP:llä oli täydellinen mahdollisuus tasoittaa, kun Jimi Heinonen hankki vieraille rankkarin. Maailmanmestarin pää ei kuitenkaan kestänyt ja veto kohosi yli maalin. Viimeisellä kymmenminuuttisella nähtiin vielä neljä maalia. Kampparit karkasi kaksi kertaa kahden maalin johtoon, ja WP rimpuili maalin päähän. Aika loppui kuitenkin kellosta kesken ja näin kotijoukkue pääsi juhlimaan hienoa taisteluvoittoa lukemin 5-4.

Varkautelaisten leirissä oltiin melko tyytyväisiä ottelun jälkeen siihen nähden, että peli hävittiin. ”Nyt oli kunnon peliä, eikä mitään pupeltamista. Oli mukava huomata, että vielä osataan pelata ja kaikki taistelivat tosi hyvin. Ei vaan ihan riittänyt tällä kertaa.” pohtivat Niko Nissinen ja Jokke Jokinen ottelun jälkeen. Myös valmennusjohto oli tyytyväinen näkemäänsä. Kaiken kaikkiaan WP pelasi ehkä jopa kauden parasta peliään. Tästä on hyvä jatkaa kohti lopputurnausta, toki kaksi runkosarjapeliä on vielä jäljellä ja JPS-, ja Botnia-otteluista haetaankin hyviä suorituksia mitalipeleihin.

WP 35 tehot ja jäähyt Kampparit-ottelussa:

Nico Nevalainen 1+1, Jimi Heinonen 1+1, Ville Koskinen 1+0, Niko Nissinen 1+0, Aleksi Puustinen 0+1, Eemeli Puustinen (mv) 0+1.

Visa Korhonen 10 min, Mikko Kilpeläinen 10 min.

Ottelun MVP: Eetu Sviili (mv), Kampparit

Ottelun ratkaisu: Joel Juvonen missaa läpiajon ja Jimi Heinonen rankkarin. Kampparit kestää WP:n painostuksen ja pitää otteensa loppuun asti.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö