Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35:lle kotivoitto!

27.01.2013

Nuorten Bandyliiga jatkui lauantaina Kämärillä, kun WP 35 kohtasi Porin Narukerän. Ilman neljää avauskokoonpanon miestä otteluun lähtenyt kotijoukkue pelasi varsin vapautuneesti ja paineettomasti. Tämä näkyi myös tulostaululla ja keltapaitojen voittolukemat kirjattiin lumisateen keskellä 5-1 (3-0).

Ottelun alku oli odotetun tasaista vääntöä WP:n hallitessa peliä hienoisesti. Narukerä ei päässyt vaarallisiin tekopaikkoihin oikeastaan koko ensimmäisellä jaksolla. Keltaisten hyvä karvauspelaaminen ja työnteko kohti omaa maalia vaikeuttivat porilaisten pelaamista. Ottelun avausmaalia saatiin odotella vajaa puoli tuntia, kunnes WP onnistui. Aleksi Puustisen syöttö laidalta keskelle tavoitti Lauri Heinosen parin pompun kautta ja mies latasi ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin. Viisi minuuttia edellisestä, ja kotijoukkue iski jälleen. Tällä kertaa asialla oli Jaakko Keinonen, joka pääsi yrittämään useampaankin otteeseen lähietäisyydeltä kulman jälkitilanteesta. Lopulta pallo löysi tiensä maaliin ja syöttäjäksi arvottiin Juhani Heinonen. Taukoluvut 3-0 olivat Joel Juvosen käsialaa. Vieraiden maalivahti Esko Kuusamo torjui Puustisen lyönnin eteensä, ja Juvonen ennätti paikalle ensimmäisenä. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen jakso oli WP:ltä todella tarkkaa pelaamista ja Narukerä saatiin nollattua oikeastaan aika helposti.

Toisella jaksolla lumisade alkoi sotkea peliä ja molemmat joukkueet löivät melko paljon pitkää palloa. Kotijoukkueen hyvä karvauspelaaminen lopahti hieman, ja porilaiset saivat lisää tilaa keskialueelle. Pitkän roiskiminen venytti pakettia ja tämän jälkeen Narukerä hyödynsi tilanteen, kun huomattiin, että jäätä myöten pystyy edelleen pelaamaan. 65 minuutin kohdalla vieraat kavensivat kovan painostuksen päätteeksi. Ruotsalaisvahvistus Axel Fromsin kova veto upposi ohi kotijoukkueen maalivahdin Eemeli Puustisen. 3-1 – tilanteessa Narukerällä oli vielä pari paikkaa kavennuksiin, mutta Puustisen torjunnat estivät lisämaalit. Tämän jälkeen Narukerän hyvä vaihe hyytyi, ja WP 35 pääsi jälleen peliin mukaan. Aleksi Puustisen kaksi komeaa lyöntimaalia varmistivat sarjapisteet Varkauteen.

Vaikka WP:n tähdet olivatkin sivussa ottelusta, näyttivät keltapaidat, että materiaalista löytyy sittenkin leveyttä. ”Man of the match” Aleksi Puustinen näytti nuoremmilleen mallia karvauspelaamisessa ja maalinteossa. Myös kotiyleisö oli tyytyväinen näkemäänsä, kun pallo liikkui mieheltä toiselle. Lisäksi B-junioreista lainatut nuoret miehet esiintyivät edukseen ja keskikentän ajokoirat Samuli Haapalaisen johdolla tekivät kovan päivätyön oman maalin varjelemiseksi. Kun maalivahti Puustinenkin paransi otteitaan Botnia-pelistä, niin voidaan sanoa, että koko joukkue onnistui loistavasti.

WP 35:n ottelut jatkuvat jo keskiviikkona 30. tammikuuta. Joukkue matkaa JPS:n vieraaksi Jyväskylän Viitaniemeen. JPS on pelannut alkukauden vaille odotusten, vaikkakin punapaidat ovat mukana Nuorten Bandyliigassa lähes kokonaan B-junioreista koostuvalla joukkueella.

WP 35 tehot ja jäähyt Narukerä-ottelussa:

Aleksi Puustinen 2+2, Lauri Heinonen 1+0, Jaakko Keinonen 1+0, Joel Juvonen 1+0, Juhani Heinonen 0+1, Jokke Jokinen 0+1.

Juhani Heinonen 10 min, Samuli Haapalainen 10min.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö