Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 nihkeään voittoon Veiterästä

16.01.2013

Maanantai-iltana WP 35 sai vieraita Lappeenrannasta, kun keltapaidat kohtasivat Nuorten Bandyliigan runkosarjassa Veiterän. Varsin sekavan ottelun jälkeen taululla komeilivat kotijoukkueen 8-4 (4-2) voittolukemat.

WP sai otteluun hyvän alun Niko Nissisen osuessa ensimmäisen kerran seitsemän minuutin kohdalla. Veiterä kuitenkin kuittasi pelin tasoihin nopeasti kotijoukkueen alakerran lepsuilun seurauksena. Tämän jälkeen keltapaidat saivat jälleen paremmin otetta pelistä ja pallo liikkui ajoittain näyttävästi mieheltä toiselle. Tämä näkyi myös tulostaululla, kun Joel Juvonen osui kulman jälkitilanteesta ja Nissisen illan toinen maali kirjattiin onnistuneen rankkarin merkiksi. Vajaan puolen tunnin kohdalla Veiterä tuli jälleen otteluun mukaan, kun Otso Ikävalko viimeisteli lähietäisyydeltä. Vielä ennen taukoa nähtiin yksi osuma, kun Aleksi Puustisen tulinen veto upposi vieraiden maalivahdin Marko Hyrylän selän taakse. Itse asiassa veto oli niinkin tulinen, että myös maaliverkko repesi tilanteessa ja pallo meni siitä läpi. Onneksi tuomarikolmikko Ropponen – Inkinen – Karppinen oli hereillä, ja maali hyväksyttiin lyhyen palaverin jälkeen.

Toisella jaksolla Veiterä nosti karvaustaan ja WP:n alakerta oli ajoittain suurissa vaikeuksissa kovan paineen alla. ”Oli outoa pelata ilman liberoa ja neljän miehen alakerrassa välit kasvoivat liian suuriksi. Ei onnistuttu oikein pitämään pakettia kasassa Visan (Korhosen) kanssa.” tuumi oikean puolustajan paikalla pelannut Jokke Jokinen. Onneksi hyökkäyspeli kuitenkin kulki siinä määrin, että Nissisen hattutemppu tuli täyteen reilun 50 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen peli tasoittui hieman ja seuraavasta maalista vastasi vieraiden Joonas Hjelt, jonka kulmalyönti maalin kattoon nosti Veiterän jälleen kahden maalin päähän. Kunnollista kiriä valkopaidat eivät kuitenkaan saaneet aikaan ja WP karkasi neljän maalin voittoon.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli varsin sekavaa peliä puolin ja toisin. Kotijoukkueen onneksi Lappeenrantalaiset olivat matkassa ilman Ville Uttia ja Aleksi Seppästä, joiden panos olisi varmasti näkynyt Veiterän pelinrakentelussa. WP 35:n rutiini riitti tällä kertaa voittoon, mutta tiistaina 22.1. vastus on jälleen astetta kovempi, kun Kämärille saapuu ikäluokan hallitseva suomenmestari Helsingin Botnia.

WP 35 tehot Veiterä-ottelussa:

Niko Nissinen 4+2, Joel Juvonen 1+2, Aleksi Puustinen 1+1, Nico Nevalainen 1+0, Jimi Heinonen 1+0, Samuli Haapalainen 0+1

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö