Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 murskasi JPS:n

20.02.2012

JPS oli vailla mahdollisuuksia torstaina Kämärillä, kun kotijoukkue WP 35 korjasi selkeän 10-1 (4-0) voiton. Varkautelaisten esitys oli todella vakuuttava ja tasapainoinen täydet 90 minuuttia. Ottelun loppu sai ikäviä piirteitä jyväskyläläisten keskittyessä enää sikailuun ja vastustajan vahingoittamiseen.

WP 35 oli hyvin hereillä ottelun alussa ja 20 minuutissa Niko Nissisen kaksi rankkarimaalia olivat siirtäneet isännät 2-0 –johtoon. Vieraat protestoivat molempia vihellyksiä, mutta päätuomari Lasse Ropposen päätöksiin valituksilla ei ollut minkäänlaista vaikutusta. Tämän jälkeen JPS sai hieman otetta pelistä ja se pystyi aika ajoin näyttävään pelinrakenteluun ja monipuolisiin hyökkäyksiin. Punapaitojen hyvä vire kesti noin vartin, jonka aikana WP-puolustus oli melko kovassa paineessa. Paineen keskellä Jimi Heinosen kaksi maalia kuitenkin söivät JPS:n itseluottamuksen ja ottelu oli jo käytännössä katsoen ratkaistu ensimmäisellä jaksolla. WP:n esitys oli yksinkertaisesti niin hyvä, että JPS ei saanut mitään aikaan.

Toisen jakson alkuun keltapaidat lisäsivät johtoaan Mikko Kilpeläisen tarkalla lyönnillä. Osuma oli puolustajalle kauden ensimmäinen. Tämän jälkeen edettiin pitkään ilman maaleja, kunnes 70 minuutin jälkeen WP löysi jälleen tehonsa. Niko Nissinen, Visa Korhonen, ja Samuli Haapalainen lisäsivät kotijoukkueen johdon 8-0:an. Pientä lohtua vieraille toi Mikko Tammilehdon kavennus, mutta Nissisen ja Heinosen osumat ottelun lopussa toivat keltapaidoille murskaavan 10-1 voiton. JPS oli täysin paperia ja mm. Bandyliigassa pari viikkoa sitten hattutempun iskenyt Visa Knuuttila nollattiin helposti.

JPS kävi yllättävän kuumana läpi ottelun. Joukkueen keskittyminen meni tuomarille valittamiseen, ehkä paikoin aiheestakin, mutta kyllä punapaidat hakkasivat ja huitoivat vähintään 80 jäähyminuutin arvoisesti. Lisäksi viheltämättä jäi muutamia törkeyksiä. Juhani Heinonen sai polvesta päähänsä ja Jokke Jokinen kolattiin tylysti poikittaisella mailalla kentän pintaan selkeästi tilanteen jälkeen. Perttu Pennasen ulosajo kruunasi jyväskyläläisten nolon esityksen ja joukkue lähti kotimatkalle päät painuksissa.

Ottelun päätuomari Lasse Ropponen pahoitteli, ettei pystynyt pitämään pelaajia kurissa. Pääosin Ropponen selviytyi kuitenkin hyvin erittäin vaikeasta ottelusta, jossa jaettiin yhteensä 110 jäähyminuuttia ja yksi punainen kortti. Voitolla WP 35 käytännössä varmisti jo välieräpaikkansa. JPS:n teoreettiset mahdollisuudet piilevät täydessä pistepotissa loppukauden otteluista WP:n jäädessä samaan aikaan nollille.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Niko Nissinen 4+1, Jimi Heinonen 3+2, Mikko Kilpeläinen 1+0, Visa Korhonen 1+0, Samuli Haapalainen 1+0, Ville Koskinen 0+1, Eemeli Puustinen (mv) 0+1.

Samuli Haapalainen 10 min, Mikko Kilpeläinen 10 min, Juhani Heinonen 10 min.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö