Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 kohtaa Kampparit

12.02.2013

Nuorten Bandyliigan runkosarjan ratkaisut lähestyvät ja keskiviikkona 13.2. WP 35 vierailee Mikkelissä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kämärillä päättyi mikkeliläisten selvään voittoon, joten varkautelaisilla on revanssin paikka.

Kampparit on saanut harjoitella viime peleissä maalintekoa sarjajumbo Vestan kustannuksella, mutta mustat kokivat yllätystappion Narukerälle. Tämä antoi WP:lle sauman nousta mikkeliläisten ohi runkosarjan kolmannelle sijalle. Kampparit käytti tehokasta yläkarvausta keltaisia vastaan Varkaudessa, joten on ilmeistä, että sama toistuu kotiottelussa keskiviikkona. WP ei oikein löytänyt keinoja murtaa kovaa karvausta 4-7 – tappioon päättyneessä ottelussa. Mustapaitojen tehokkaimpina ovat tälläkin kaudella totuttuun tapaan häärineet Santeri Laitinen ja Kalle Lempinen ja näiltä kahdelta herralta Kampparit odottaa tehoja myös varkautelaisia vastaan. Kampparit on varsin tasainen ja varmaotteinen joukkue, jonka hyvän ja huonon päivän ero on pieni. Tämä tekijä mahdollistaa pärjäämisen myös jatkopeleissä.

WP 35 on puolestaan pelillisessä kriisissä. Viime ottelussa pahasti kyntäneet varkautelaiset yrittävät palata voittokantaan tappiollisen Veiterä – pelin jälkeen. Joukkueen pelaaminen ailahtelee todella paljon ja viime kausilta tuttu tiivis puolustuspelaaminen on rakoillut. Tiivis puolustus onkin ollut usein WP:n ainoa keino pärjätä ja nyt kun puolustus ei toimi, niin ongelmia on tiedossa. Hyökkäykset ovat pääasiassa ruuhkaan puskemista ja pallollisen pelaajan auttaminen on usein liian heikkoa. Jotakin olisi keksittävä omiin hyökkäyksiin ja mieluusti todella nopeasti, sillä viime aikojen esitysten tasoisella pelillä kyyti on enemmän kuin kylmää lopputurnauksessa. Tappio tietäisi WP 35:lle välierää Botniaa vastaan. Botniaa vastaan kauden ensimmäinen ottelu hävittiin 11-0, joten ei liene vaikea päätellä kuinka kipeästi keltapaidat kaipaavat voittoa Kamppareista.

Joukkueiden kolme viimeistä ottelua runkosarjassa: 

Kampparit – Vesta 26–4, Narukerä – Kampparit 6-3, Vesta – Kampparit 1-17.

WP 35 – Narukerä 5-1, JPS – WP 35 3-4, Veiterä – WP 35 6-1.

3 Teesiä:

 1. Kotijoukkueen organisoitu karvauspelaaminen. Löytääkö WP 35 keinot päästä liikkeelle omalta alueeltaan?
 2. WP 35:n puolustuspelaaminen. Onko keskialue tukossa vai luisteleeko Kampparit keltapaitojen yli?
 3. WP:n ”pakkovoitto”. Botnia halutaan välttää välierissä, nyt on otettava kaksi pistettä!

Nuorten Bandyliigan ottelu Kampparit – WP 35 Mikkelin Hänskissä keskiviikkona 13.2.2013 klo 19:15.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

 • op
 • Andritz
 • Kaksruusua
 • Lähitapiola
 • Riikinvoima

 • Lakimajakka
 • Storaenso
 • Kimmonkone
 • Laatuteline
 • Varkauden Aluelämpö