Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 kauteen vaikeista lähtökohdista

23.11.2013

Myös A-juniorit avaavat oman kautensa kuluvana viikonloppuna, kun sunnuntaina Kämärille saapuu hallitseva P21 Suomen mestari Helsingin Botnia. Tästä ei kotimainen vastustaja enää paljoa voi pahemmalta kuulostaa ja WP:ltä on kaiken lisäksi sivussa viisi avauskokoonpanon pelaajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että keltaiset tarvitsevat jättimäisen yllätyksen sarjapisteiden hankkimiseksi.

WP 35 on varsin vaikeassa tilanteessa. Puoli joukkuetta on intissä, puolet opiskelee muualla. Kaupan päälle Jimi Heinonen saattaa olla koko kauden sivussa selkävammansa vuoksi. Yhteisiä harjoituksia P21 ei ole vetänyt, vaan paikkakunnalla majailevat ovat treenanneet edustuksen kanssa. Tilannetta on kuitenkin turha masennella, vaan lähteä hyvällä asenteella jokaiseen otteluun. Tärkeintä on se, että joukkue on jälleen raavittu kasaan ja tarvittaessa B-junioreista nostetaan tuoretta voimaa kehiin. Valmentajaksi palannut Jouni Nissinen joutui vetämään pelivehkeet niskaan lauantaina Bandyliigaottelussa..pitäisiköhän Nikelle hakea yli-ikäisyyslupaa A-nuoriin?

WP 35 luottaa varmasti samoihin asioihin omassa pelissään kuin aiempinakin vuosina: tiivis puolustuspelaaminen ja vastahyökkäykset ovat jälleen kauden teema. Pelitapa ei ole viihdyttävää tai kaunista katseltavaa, mutta se on ollut WP:n ase menestykseen useana vuonna. Keväällä 2012 puolustusmuuri ja Niko Nissisen ja Jimi Heinosen käsittämättömät tehot toivat pronssia. Saa nähdä mitä kevät 2014 tuo tullessaan.

Vieraileva Botnia on jälleen kerran mestarisuosikki numero yksi. Joukkue on lähes sama, millä helsinkiläiset tahkoavat Bandyliigaa. Liiga-avauksessa Narukerä joutui taipumaan kotonaan 3-5, joten nähtäväksi jää millaiseen sirkukseen WP 35 joutuu sunnuntai-iltapäivän ratoksi. Taitavat pallolliset pelaajat ja kovat luistelijat Tuomas Määtän johdolla ovat olleet lähes voittamattomia viime vuosien junioriotteluissa.

3 TEESIÄ:

 1. Kuka tekee kotijoukkueen maalit? Niko Nissinen ja Jimi Heinonen puuttuvat, joten ratkaisijoita kaivataan todella kipeästi. Maistuisiko pari maalia Koskisen Villelle tai Kilpeläisen Mikolle?
 2. Tuomas Määttä. Viime vuoden P17-maailmanmestari kaatoi hattutempullaan Narukerän lauantain liigaottelussa. Mahdoton pideltävä.
 3. Maalivahtipeli. Puustinen (WP 35) vs. Tervonen (Botnia), tällä osa-alueella kotijoukkue kestää vertailun.

Nuorten Bandyliigan kauden avausottelu WP 35 – Botnia Kämärillä sunnuntaina 24.11. klo 14. Tervetuloa paikan päälle!

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

 • op
 • Andritz
 • Kaksruusua
 • Lähitapiola
 • Riikinvoima

 • Lakimajakka
 • Storaenso
 • Kimmonkone
 • Laatuteline
 • Varkauden Aluelämpö