Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 – Kampparit sunnuntaina

18.01.2014

Nuorten Bandyliiga jatkuu Kämärillä viikonloppuna, kun paikallisvastustaja Kampparit saapuu Varkauteen. Kampparit lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja WP 35 yrittää pistää hanttiin sen minkä ehtii.

Kotijoukkue selvitti ensimmäisen pakkovoittonsa viime maanantaina, kun Veiterä kaatui 4-2. Nyt mistään pakkovoitosta ei tarvitse puhua: jokainen piste Kamppareilta olisi kuitenkin plussaa. Sunnuntain ottelu on todella kova testi koko joukkueelle. Veiterää vastaan puolustus toimi hyvin, mutta Kampparit liikuttelee palloa todella taitavasti. Mustapaitojen hyökkääjien nollaaminen on yksi isoimpia teemoja sunnuntaina. Jos peli menee tasaiseksi keskialueen sekoiluksi, on se etu varkautelaisille. Hyökkäyspäässä Jimi Heinosen mukaantulo oli odotetun vahva. Hattutempun lisäksi Heinosen syöttöpeli on mukavaa katseltavaa. Pelin pitäminen leveänä ja selkeiden helppojen syöttöjen antaminen ovat yksinkertaisuudessaan toimivia ja pomminvarmoja ratkaisuita. Ne toimivat oli vastassa kuka tahansa.

Vieraileva Kampparit esiintyi edellisessä ottelussaan vahvasti, kun JPS kaatui 6-5. Ensimmäisen ottelun mikkeliläiset hävisivät Jipsille 8-2, joten todella hienosta revanssista voidaan puhua. Vertailun vuoksi WP 35 hävisi jyväskyläläisille 7-1. Tästä voidaan päätellä, että ilman täydellistä onnistumista kyyti voi olla kylmää. Kamppareiden alakerrassa libero Juho Tikka pitää huolen siitä, että yksikään pitkä pallo ei tavoita vastustajan hyökkääjiä. Muutenkin puolustuspeli on perinteisesti ollut Kamppareiden vahvuus. Erityisesti järkevä karvauspelaaminen tukehduttaa vastustajien keskialueen pelin. Hyökkäyspäässä joukkue menetti Santeri Laitisen Jyväskylään, mutta tehoja löytyy silti laajalta rintamalta. Kamppareiden syöttöpeli on usein kaunista katseltavaa aivan kuten mikkeliläisten liigajoukkueenkin. Samanlaiseen pallon liikutteluun myös WP:n pitäisi pyrkiä.

Kiinnitä katseesi:

 1. Kamppareiden karvauspelaaminen. Jokainen pelaaja tietää oman roolinsa ja tekee töitä joukkueen eteen. WP:lle tulee luultavasti ongelmia päästä keskialueen yli hyvällä vauhdilla.
 2. WP:n puolustussumppu. Veiterä läpäisi tämän kaksi kertaa, monestiko Kampparit onnistuu raivaamaan tiensä järkeviä rikkeitä tekevän puolustusmuurin läpi?
 3. Paikallisottelun mielenkiinto. Joukkueiden välillä on pelattu tässä(kin) ikäluokassa hienoja taistoja vuosien varrella. Lisäksi kumpikin joukkue keskittyy aina pelaamiseen, eikä turhaan suunsoittoon tai ylilyönteihin.

Nuorten Bandyliigan runkosarjan ottelu WP 35 – Kampparit sunnuntaina 19.1.2014 klo 13:00 Kämärillä, tervetuloa!

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

 • op
 • Andritz
 • Kaksruusua
 • Lähitapiola
 • Riikinvoima

 • Lakimajakka
 • Storaenso
 • Kimmonkone
 • Laatuteline
 • Varkauden Aluelämpö