Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: WP 35 joutui todella tiukoille Jyväskylässä

02.02.2013

Keskiviikkoiltana WP haki vieraspisteet JPS:ltä, kun lumimyrskyn takia kolmessa erässä pelatun ottelun loppulukemat kirjattiin 4-3 (2-1)(2-1) keltapaitojen hyväksi. Varkautelaisten esitys oli varsin huono, ja voiton pelasti ainoastaan se, että JPS oli vielä astetta huonompi.

WP sai otteluun hyvän lähdön, kun Eemeli Puustisen pitkä heitto vapautti Niko Nissisen maalintekoon kahden minuutin kohdalla. Vain neljä minuuttia edellisestä Nissinen onnistui toistamiseen ja keltaiset olivat karanneet nopeasti kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen lumisade yltyi ja peli muuttui pitkän pallon roiskimiseksi. JPS sai ensimmäisen tilanteensa vartin kohdalla, kun pallo pomppi kulmaksi. Kotijoukkue ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan Riku Hämäläinen latasi pallon WP-maalin kattoon.

Toinen puolituntinen mentiin maaleitta. WP pyrki pelaamaan myös jäätä pitkin, kun jää pysyi puhtaana jakson alussa. Hyökkäykset kuitenkin kariutuivat huolimattomuuteen tai ohilaukauksiin. Lisäksi punapaitojen maalivahti Samuel Gerovoi torjui useamman tilanteen. Myös kotijoukkue loi omat paikkansa, mutta tehottomuus vaivasi myös jyväskyläläisiä. Toisen erän huomionarvoisin tilanne sattui aivan erän lopulla vajaan tunnin kohdalla. JPS:n Samu Jurvasen ja WP:n Visa Korhosen jutustelutuokio toi kummallekin kymmenen minuutin rangaistukset sopimattomasta käytöksestä. Pojat tulivat ilmeisen hyvin toimeen keskenään, sillä juttua riitti myös jäähypenkillä. Punapaitojen käytännöistä tietämättä on vaikea sanoa, millaisia jatkoseuraamuksia asialla on, mutta Korhonen on perinteisesti korillisen velkaa seuraavassa saunaillassa suunsoittojäähyn seurauksena.

Kolmanteen erään WP tuli jälleen pelaamaan ja karkasi kahden maalin johtoon, kun Robert Ruipon roiskaisemasta purkupallosta tuli täydellinen läpisyöttö ja Nissinen karkasi viimeistelemään hattutemppunsa läpiajon päätteeksi. JPS kuittasi kuitenkin nopeasti 2-3 – kavennuksen, mutta Nissinen oli päättänyt ratkaista ottelun ja 80 minuutin kohdalla Nikon illan neljäs osuma oli liikaa punapaidoille. Johannes Viljasen kavennus viisi minuuttia ennen loppua ei auttanut jyväskyläläisiä ja näin WP otti erittäin nihkeän 4-3 – voiton.

”Ainoa hyvä asia oli kaksi pistettä.” kommentoi WP-valmentaja Anssi Reijonen ottelun jälkeen. Lumisade sotki kummankin joukkueen pelin totaalisesti. Puhtaalla jäällä WP olisi luultavasti luistellut JPS:n pyörryksiin, mutta olosuhteet ovat samat kummallekin joukkueelle. JPS kyntää sarjassa nollakerhossa Vestan kanssa ja WP 35 nousi voitolla sarjakakkoseksi. Botnia jatkaa piikkipaikalla ja Veiterä on WP:n kanssa tasapisteissä. Kampparit majailee tällä hetkellä neljäntenä, tosin vain kaksi pistettä WP:n ja Veiterän takana. Nuorten Bandyliigan välieräjoukkueet ovatkin jo melko lailla selvillä. Viidentenä olevalla Narukerällä on tilillään vain yksi voitto, ja eroa Kamppareihin on jo kahdeksan pistettä.

WP 35 tehot ja jäähyt JPS – ottelussa:

Niko Nissinen 4+0, Eemeli Puustinen (mv) 0+1, Aleksi Puustinen 0+1, Robert Ruippo 0+1, Nico Nevalainen 0+1.

Visa Korhonen 20 min (korillinen), Joel Juvonen 10 min, Lauri Heinonen 10 min.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö