Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P21: Otteluennakko WP 35 – Narukerä

25.01.2013

Nuorten Bandyliiga jatkuu jälleen lauantaina 26.1. Kämärillä klo 17:00, kun WP 35 saa vieraita Porista. Narukerän alkukausi on ollut vaikea, ja joukkue pohti jo sarjasta luopumista. Porilaiset ovat lainanneet pelaajia omista B-junioreista ja se on näkynyt myös otteluiden lopputuloksissa. On siis pienimuotoinen arvoitus millaisella kokoonpanolla Kerä on tällä kertaa reissuun lähdössä.

Narukerän heikot suoritukset ovat olleet monelle yllätys niin viime, kuin tälläkin kaudella. Pelaajamateriaali on kuitenkin verrattain nimekästä Olli Ruotsalaisen, Jere Koivulan, ja Bollnäsistä asti jääpallo-oppeja hakeneen Niko-Valtteri Koivulan johdolla. Kärki on kuitenkin kapea, sillä joukkue pystyy harvoin tasapainoisiin suorituksiin täydet 90 minuuttia. Jos hyökkäyspeli toimii, niin puolustus vuotaa. Jos taas puolustus onnistuu, niin maalinteko tuottaa tuskaa. Porilaisten heikkous on ollut useamman vuoden ajan huono keskittyminen ja monesti Kerä onkin menettänyt johtoasemansa turhaan jäähyilyyn ja suunsoittoon. Punapaidat eivät pelkää käyttää mailaa muuhunkin kuin pallon pelaamiseen ja ajavat erittäin röyhkeästi vastustajan maalille. Liekö tämä sitä kuuluisaa porilaista hulluutta? Narukerä on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, kuusi pistettä WP:n takana ja voidaankin puhua porilaisten osalta pakkovoitosta, mikäli kevään lopputurnaus kiinnostaa.

Helppoa ei ole myöskään kotijoukkueella. Alla on katastrofaalinen 11-0 tappio Botnialle ja peräti neljä avauskokoonpanon miestä lienee sivussa lauantain ottelusta. Niko Nissinen ja Nico Nevalainen ovat edustamassa Suomea 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Tämän lisäksi Ville Koskinen ja Jimi Heinonen ilmeisesti huilaavat P21-ottelun, koska alla on jo P17- peli Narukerää vastaan. Oli kokoonpano mikä tahansa, WP 35:n ainoa tavoite lauantain kotiottelusta on voitto. Lisäksi jokaisella pelaajalla on uusi näytönpaikka ja maineen puhdistuksen aika. Botnia-ottelun kaltaista löysäilyä tuskin kukaan haluaa enää nähdä. Mistään kuolemanottelusta ei kuitenkaan keltapaitojen osalta voida puhua, vaan paineet on hyvä sysätä kipeästi pisteitä tarvitsevien porilaisten harteille. Ennakkosuosikkia otteluun on vaikea määrittää, sillä WP:n peli on ailahdellut melkoisesti kauden mittaan ja kokoonpanomuutokset sekoittavat pakkaa entisestään. Sama tilanne on vierailla, joten ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä sarjapisteistä.

3 TEESIÄ:

 1. Kotijoukkueen kokoonpano. Miten parhaiden pistemiesten puuttuminen vaikuttaa suoritukseen? Löytyykö tehoja?
 2. Narukerällä pakkovoiton paikka. Onnistuvatko porilaiset haastamaan WP:n ja kuromaan eroa umpeen sarjataulukossa?
 3. Hermokontrolli. Narukerä tuhlaa usein mahdollisuutensa jäähyilyyn ja suunsoittoon. Kestääkö pää tällä kertaa?

Nuorten Bandyliigan ottelu WP 35 – Narukerä Kämärillä lauantaina 26.1. klo 17:00. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

 • op
 • Andritz
 • Kaksruusua
 • Lähitapiola
 • Riikinvoima

 • Lakimajakka
 • Storaenso
 • Kimmonkone
 • Laatuteline
 • Varkauden Aluelämpö