Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P13: WP 35 kärsi kaksi tappiota Kevekan päätöspäivänä

17.11.2013

P13 avasi sunnuntain OLS:a vastaan tuulisella ja sateisella Kämärillä. Oululaisten vahva alku otteluun palkittiin lopulta niukalla 4-3 – voitolla.

Kotijoukkueen maalilla Juuso Eronen joutui töihin jo ennen minuutin täyttymistä ottaen kaksi hyvää torjuntaa. Erosen nolla piti lopulta seitsemän minuuttia, kunnes OLS onnistui maalinteossa vapaalyönnin jälkitilanteesta. Vartin kohdalla Samppa Äikäs lisäsi vieraiden johtoa rankkarista ja heti perään sama mies onnistui läpiajon päätteeksi. 20 minuutissa taululla olivat 0-3 – lukemat.

Tämän jälkeen myös WP 35 heräsi peliin. Benjamin Nyyssösen kuskailujen jälkeen pallo ajautui Jukka Ropposelle, jonka painava kuti oli liikaa OLS-maalilla torjuneelle Juuso Kekoselle. Kaksi minuuttia tästä Joel Holopaisen kuti yllätti Kekosen toistamiseen ja WP oli noussut jo maalin päähän. Puolen tunnin tienoilla Jere Markkasella oli pari hyvää lyöntipaikkaa, mutta koska näitä ei käytetty hyväksi, iski Äikäs kaksi minuuttia ennen loppua oululaisten neljännen osuman. Tämä osuma oli ottelun voittomaali, sillä Markkanen kavensi loppulukemiksi 3-4 noin minuutti ennen päätösvihellystä.

Ottelu sai vähän ikäviä piirteitä, kun OLS-valmentaja Topiantti Äikäs alkoi kirjaimellisesti kitisemään WP 35:n yli-ikäisen pelaajan peluutuksesta. Täytyy muistaa, että kyseessä on harjoitusturnaus, ja muille joukkueille yli-ikäisen pelaajan pelaamisesta ei ollut mitään haittaa, vaan joukkueenjohtajat neuvottelivat asian. OLS:n kanssa tämä ei onnistunut, joten WP 35 ei halunnut lähteä haastamaan riitaa vaan penkitti yli-ikäisen pelaajansa. Muista joukkueista ainakin PaSa käytti turnauksessa yli-ikäistä maalivahtia.

WP 35 tehot ja jäähyt: Jukka Ropponen 1+0, Joel Holopainen 1+0, Benjamin Nyyssönen 0+1, Minni Lappalainen 0+1

Benjamin Nyyssönen 3 min.

 

WP päätti turnauksensa tappioon HIFK:lle, joka oli jo aiemmin varmistanut turnausvoittonsa. Helsinkiläiset tarjoilivat kylmää kyytiä kotijoukkueelle ja ottelun lopputulos kirjattiin punanuttujen hyväksi 6-0.

Ottelusta ei jäänyt kovin paljoa kerrottavaa, sillä 11 minuutissa tilanne oli 4-0 vieraille. Näistä osumista lienee syytä mainita avausmaali, jonka iski Kalle Wallius. Penkin päässä häärinyt HIFK-legenda Timo Wallius voi olla ylpeä pojastaan.Punapaidat jatkoivat pelin pyörittämistä, eivätkä jättäneet selittelyille sijaa. Parissakymmenessä minuutissa taululla olivat 6-0 – lukemat. Loppu oli pelkkää pelailua ja näin ollen HIFK pääsi nostamaan turnauspokaalin ilmaan kapteeninsa Leevi Laitisen johdolla.

WP 35 jäähyt: Tuomas Ikonen 3 min, Rasmus Hahtala 3 min.

 

© Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö