Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

P13 tiivis viikonloppu

14.02.2012

WP 35:n P13 pojilla, keltaisella ja mustalla joukkueella, oli työntäyteinen viikonloppu. Lauantaina joukkueet matkustivat Imatralle, missä vastassa oli paikallinen PaSa bandy. Ennakkoasetelmissa PaSa Bandy oli hieman vahvempi, koska se oli P13:n itälohkossa molempien WP 35:n joukkueiden edellä.

Ensimmäisessä pelissä vastakkain asettuivat WP 35 keltainen ja PaSa bandy. Keltainen pelasi joukkueena hyvin, ja pelaajien ryhmittymä pysyi tiiviinä niin hyökättäessä kuin puollustettaessa. PaSa Bandyn loistava pelaaja Tuukka Loikkanen, joka yleensä ratkaisee pelit tehden töitä niin puolustus- kuin myös hyökkäyspäässä, saatiin kovalla hyökkäyspään karvauksella aseettomaksi. WP:n kova karvaus ja uuttera työnteko palkkittiin myös hyvinä vastustajan hyökkäysten katkoina ja maalintekopaikkoina. Peli päättyi WP:n voittoon 4-3 (1-1). WP 35:n maaleista vastasi Juho Holopainen (2), Arttu Holopainen (1) ja Nestori Moisio (1).

WP 35:n musta joukkue joutui lähtemään peliin PaSa Bandya vastaan hieman vajaamiehisenä, ja odotettavissa oli todella kova urakka. PaSa Bandy hallitsi peliä alusta asti, ja peli päättyi PaSa Bandyn selvään voittoon 8-0 (3-0) Tuukka Loikkasen tehdessä kuusi PaSa Bandyn maaleista.

Sunnuntaina WP 35:n P13 pojilla oli vuorossa kotiottelut Lappeenrannan Veiterää vastaan. Päivän pelit aloitti keltainen joukkue saaden otteluun taas hyvän tsempin päälle. Pelin alussa keltainen pelasi hieman vierasta arastellen, minkä johdosta Veiterä meni johtoon pelin alkuminuuteilla. Ensimmäinen puoliaika päättyi Veiterän johtoon 2-1, vaikka pelin painopiste puoliajan loppuun mennessä oli siirtynyt Veiterän puolustuspäähän. Puoliaikojen välillä WP 35:n keltaisen valmentaja Auvo Uotinen painotti pojille malttamisen merkitystä, koska peli oli selvästi kotijoukkueen hallussa. Poikien kova uurastaminen ja jo edellisen päivän PaSa Bandyn pelistä tuttu tiivis joukkuepelaaminen ja kova karvaus vastustanjan päädystä alkoi tuottaa tulosta. Lopulta keltainen voitti ottelun 3-2 (1-2). Keltaisen maaleista vastasi Jesper Ikonen (1), Tuomas Hyttinen (1) ja Kalle Laitinen (1).

WP 35:n musta joukkue pääsi pelaamaan Veiterä-pelin parhaalla miehityksellään. Ottelu oli todella tasaista vääntöä kentän molemmissa päädyissä. Ennakkoluulottomalla pelaamisella ja keltaisen joukkueen lailla kovalla karvaamisella musta joukkue laittoi Veiterän ahtaalle monta kertaa. Hieman paremmalla onnella ja viimeistelyllä musta joukkue olisi lihoittanut maalitiliään muutamalalla maalilla enemmän. Musta joukkue osoitti, että nuorella joukkuuella on potentiaalia tulevaisuudessa taistella tasaväkisesti jopa kärkijoukkueita vastaan. Ottelu päättyi Veiterän voittoon numeroin 4-2 (2-1). WP 35:n mustan maaleista vastasi Matias Koskinen tehden joukkueen molemmat maalit.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö