Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Otteluennakko WP 35 -HIFK

22.11.2012

Bandyliigan avauskierroksella kaksi kautta aikain menestyneintä seuraa kohtaavat legendaarisella Kämärillä. Huonosta jäätilanteesta kärsivä HIFK ei ole pystynyt valmistautumaan kauteen suunnitelmien mukaan, isoa jäätä ei vielä kauden avausviikolla Helsingistä löydy. Kotijoukkue on puolestaan saanut nauttia isosta jäästä reilut kolme viikkoa, tosin kauteen valmistautumista ovat haitanneet muutamien avainpelaajien loukkaantumiset.

Viime kauden pronssijoukkue muuttui hiukan viime kaudesta, kun joukkueen kapellimestari Rolf Larsson siirtyi Ruotsiin Brobergin riveihin. Muita lähtijöitä ovat Rauol Karlqvist (Akilles), Matti Väärälä (Akilles) ja Tomi Niemikorpi (lopettanut).

Lähtijöitä korvaamaan on hankittu Timo Arjanko (välivuosi), Niko Laakso (Botnia), Pyry-Petteri Piiroinen (Botnia), Mika Liikanen (Botnia), Tommi Niittylä (välivuosi) ja Richard Laibert (Veiterä).

WP 35:n uudet pelaajat puolestaan ovat Lasse Karppinen (Akilles) ja Nico Nevalainen (JPS), jotka paikkaavat Lasse Laakkosen ja Tomi Herrasen jättämää aukkoa.

Helsinkiläiset tulevat otteluun nälkäisinä hakemaan parasta mahdollista alkua sarjalle. Joukkueen peli perustuu perinteisesti hyvään koko joukkueen puolustamiseen ja tehokkaaseen viimeistelyyn. Hienouksia tuskin nähdään kummaltakaan joukkueelta tässä pelissä. Ottelun kuva tulee olemaan vähämaalinen ja ehkä jopa kyttäilevän varovainen. HIFK:n hyökkäyksen avainpelaajia ovat Aku Ojanen vanhojen herrojen Mika Mutikainen ja Jari Hyttisen säestyksellä. Vaikka monien asiantuntijoiden mielestä IFK alkaa tippua kärjen vauhdista, niin pelaajamateriaali on edelleen täysin vertailukelpoinen muihin suosikkeihin nähden.

Varkautelaiset tulevat otteluun yrittäen pitää kovaa tempoa yllä ja pyrkivät pelaamaan nimekkäämpää vastustajaa vastaan puolustamisen kautta. Pelin rakentamisessa isossa roolissa ovat tuttuun tapaan Joni Kauhanen – Lasse Karppinen -akseli. WP 35:n suurimpia kysymysmerkkejä on maalinteko, joka on yskinyt pahasti harjoitusotteluissa. Joukkueella on myös muutama nuori pelaaja ensi kertaa isossa roolissa, pysyykö heidän fokus joukkueen pelaamisessa. Myös maalivahti Ari-Pekka Aholta tarvitaan muutama ”game saver” ottelussa.

3 pointtia

– Saako WP 35 luotua voittoon tarvittavan määrän maalipaikkoja?
– Näkyykö IFK:n vähäinen ison jään harjoittelu?
– Malttaako kotijoukkue keskittyä puolustuksen kautta pelaamiseen 90min?

Harjoitusottelut:
WP 35-Nyborg 0-1 HIFK-Syktykar 13-1
WP 35- Murmansk2 1-3 HIFK- Botnia 1-2
WP 35-HT Bandy 1-6 HIFK-Akilles 2-1
WP35- Kampparit 2-4 HIFK-Tillberga 3-3
WP 35-Kampparit 1-10 HIFK-Västanfors 8-1
WP 35- U23 maajoukkue 3-3 HIFK-Tellus 2-5
WP 35- JPS 1-4 HIFK-Köping 6-4

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö