Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Otteluennakko WP 35 – Botnia (P21)

07.01.2012

Joukkueet lähtevät tiistai-illan otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. Botnialla on takanaan kuusi ottelua, kun kotijoukkue on pelannut vasta kolme peliä. Kotijoukkuetta odottaakin otteluruuhka helmikuun puolivälissä, kun kahdessa viikossa on peräti kuusi ottelua. Botnia saanee Varkauteen parhaan miehistönsä, koska samaan aikaan ei pelata Bandyliigaa. Suurin kysymysmerkki lieneekin se, että millaisen vireen joukkueet löytävät melkoisen pitkäksi venyneen joulutauon jälkeen.

Vieraileva Botnia on yksi Nuorten Bandyliigan ennakkosuosikeista, mutta on hieman yllättäen hävinnyt kaksi pelaamastaan kuudesta ottelusta. Paperilla joukkue onkin selkeä ennakkosuosikki, mutta miten Bandyliigassa maaleja mättävän Teemu Määtän ja muiden tähtipelaajien asenne kestää arki-illan vierailun ”landelle”? Botnialla on heittää jokaiselle pelipaikalle nuorten maajoukkueissa esiintyneitä pelaajia, joten se kertoo joukkueen tasosta.

WP 35 on tiistaina suuren haasteen edessä. Varkautelaisten mahdollisuudet piilevät erittäin tiiviissä puolustuspelissä, joka on turhauttanut vastustajat useaan otteeseen. Lisäksi kaikki maalipaikat on käytettävä, jos WP haluaa napata kaksi pistettä. Kolmessa ottelussa WP-maalivahti Eemeli Puustisen selän taakse on tehty vain kahdeksan maalia. Hyökkäyspeli tuottaa luultavasti tuskaa kotijoukkueelle. Syöttöpelin ja viimeistelyn tulee parantua huomattavasti aikaisemmista otteluista kun vastassa on hyvin organisoitunut vierailija.

Seuraa heitä:

WP 35:
Niko Nissinen – kotijoukkueen pallollisen pelin moottori, jolla riittää potku jo liigatasollakin. Pystyy niputtamaan vaikkapa vastustajan koko miehistön yhdellä kertaa, mutta voisi jakaa palloa aikaisemmin.

Mikko Kilpeläinen – puolustaja, joka ei pelkää ottaa kontaktia ja tekee paljon oikea-aikaisia katkoja. Pakkien onnistuminen on kuitenkin riippuvainen siitä, miten keskikenttä hoitaa oman osansa puolustuspelissä.

Botnia:
Teemu Määttä – Bandyliigan pistepörssin 14. sijalla keikkuva tehopelaaja on varmasti vaikea pideltävä. Kotijoukkue luultavasti toivookin salaa, ettei vanhin Määtän veljeksistä astuisi bussin ovista Kämärille.

Tuomas Määttä – isoveljensä jalanjäljillä. Käsittämättömän taitava vuonna 1996 syntynyt pelaaja lienee ikäluokkansa paras Suomessa. Pärjää täysin muutamaa vuotta vanhempien joukossa. Vaikea pysäyttää ilman rikettä.

Nuorten Bandyliigan ottelu WP 35 – Botnia Kämärillä tiistaina 10.1.2012 klo. 19:30.

Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö