Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Otteluennakko Narukerä – WP 35 (P21)

20.01.2012

WP 35 matkaa lauantaina 21.1 Poriin Narukerän vieraaksi. Kyseessä on todella tärkeä ottelu kummallekin joukkueelle, sillä tappiolla ero sarjan kärkijoukkueisiin kasvaa jo huolestuttavan suureksi. Toki molemmilla joukkueilla on vähemmän otteluita pelattuna, mutta tappio lauantaina tietäisi pakkovoittoja selkeistä ennakkosuosikeista.

Kotijoukkue Narukerä on varkautelaisille pienimuotoinen arvoitus. Porilaisilla on takanaan vasta 4 ottelua, joten suuria johtopäätöksiä on vaikea tehdä. Pelaamistaan otteluista Kerä on saalistanut kolme pistettä ja on sarjan kuudentena. Narukerä saanee parhaan miehistönsä jalkeille, kun edustuksen mukana pelaavat juniorit ovat käytettävissä. Kerälle ottelu on viimeinen ennen helmikuun kovaa otteluruuhkaa (16 päivää, 7 peliä).

Punapaitojen paras ase on ehdottomasti hyökkäyspeli, joka on vaarallisen tehokasta. Olli Ruotsalainen on kehittynyt jo liigatasollakin kovaksi maalintekijäksi, tästä kertovat tehot 6+0. Puolustus on porilaisten suurin kysymysmerkki. Aikaisemmilla kausilla koko joukkueen työmoraali puolustuksen auttamiseksi on ailahdellut. Suomeksi sanottuna kaikkia ei tunnu puolustaminen kiinnostavan. Onko punapaitojen asenne parantunut aikaisemmin nähdystä, selviää lauantaina.

Vieraileva WP 35 on sarjataulukossa pisteen edellä kotijoukkuetta. Keskiviikkona varkautelaiset kaatuivat jälleen kerran ne kuuluisat saappaat jalassa vain yhden maalin erolla Kamppareita vastaan. Kova taistelu ja hyvä asenne on säilynyt kauden jokaisessa ottelussa, riippumatta siitä millaiset lukemat on tulostaululla. Nyt olisi korkea aika saada palkinto kovasta uurastuksesta juhlimalla vierasvoittoa.

Varkautelaisten puolustuspeliä on turha enää analysoida sen pidemmin, sillä se vain toimii. Tämän todistavat tilastot: vain 15 päästettyä maalia viidessä ottelussa. Myös hyökkäyspelissä nähtiin keskiviikkona heräämisen merkkejä. Pallo liikkui ajoittain mukavastikin mieheltä toiselle ja Kampparit –ottelun loppuhetkillä WP jopa hallitsi pallollista peliä mikkeliläisten painaessa paniikkinappulaa. Sen sijaan erikoistilanteisiin, erityisesti kulmalyönteihin tulisi saada huolellisuutta. Hyökkäysalueella on kuitenkin luultavasti enemmän tilaa kuin vaikkapa Kamppareita ja Botniaa vastaan, jolloin maagiset kädet omaavat Jimi Heinonen ja Niko Nissinen ovat elementissään.

Lauantaina WP 35 on ennakkosuosikin asemassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tästä tilanteesta tulisi osata nauttia ja lähteä matkaan sillä asenteella, että näytetään porilaisille miten tätä lajia pelataan. Narukerä on kuitenkin varsin inhottava vastustaja kotikentällään, joka on Suomen vaikein paikka
vierasjoukkueille.

Nuorten Bandyliigan ottelu Narukerä – WP 35 Porissa lauantaina 21.1.2012 klo 14.

3 teesiä:

1. Pakkovoiton paineet: kumpi JOUKKUE kestää, kumpi joukkue ei?
2. Narukerän puolustuspeli, onko tiiviimpää ja kurinalaisempaa kuin mihin on totuttu?
3. WP 35:n uusi asema ennakkosuosikkina.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö