Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Narukerä WP 35:n seuraava haaste

23.11.2011

Täysin pannukakuksi vesittyneen sarja-avauksen jälkeen on kotijoukkue saanut viikon aikaa kääntää katseet kauden toiseen kotiotteluun. Vastustaja kovenee huomattavasti, kun vieraaksi saapuu Porin Narukerä. Viime kauden pronssimitalistit menettivät Samuli Helavuoren (Bollnäs), Eetu Karhusen (HIFK) ja Jari Avellanin (lopettanut) tämän vuoden ryhmästään. Tilalle ei ole hankittu paikkaajia, vaan on luotettu seuran juniorityöhön.

Ottelun asetelma on selkeä, viime kauden sarjajumbo vastaan viime kauden kolmonen. Ainoa etu, mitä vierailijalle ei ole on kotikenttäetu, se tasoittaneekin puntteja, samoin kuin alkukauden yllätysmomentit, johtuen vähäisestä yhteisharjoituksista isolla jäällä. Mikäli WP aikoo roikkua ottelussa mukana, sen täytyy parantaa merkittävästi jokaista osa-aluetta viime lauantaiseen Botnia-peliin verrattuna. Narukerä antoi sarja-avauksessa varoituksen vaarallisuudestaan olemalla lähellä yllätystä ylivoimaista ja ainoaa sarjan ennakkosuosikkia Kamppareita (3-5) vastaan.

Narukerällä löytyy kokemusta joka osa-alueelta, puolustuksesta löytyy kokenut kolmikko Heikki Hyvönen- Tommi Heikkilä- Pauli Riento ja keskikentällä Esa Oksanen, Aleksi Vihtilä sekä Niemen veljeskaksikko Timo ja Jaakko. Kärjestä löytyy maaliahne Tomi Mustonen. Nuori maalivahti Jussi Aaltonen on kuulunut jo muutaman vuoden sarjan maalivahtieliittiin ja hän voikin jo alkaa valmistautua alle 23-vuotiaiden MM-kisoihin. Kotijoukkue pääsee otteluun terveenä, kun lievistä vammoista toipuneet tärkeät Joel Sundström ja Jukka-Pekka Hoffrén ovat jälleen täydessä pelikunnossa.

Ottelun kuva tulee olemaan, että Narukerä dominoi ja WP 35 yrittää puolustaa tiivisti ja iskeä vastahyökkäyksillä. Kotijoukkueen on karsittava virhemäärää edellisestä pelistä roimasti ja pelin avauksen on oltava selkeämpää. Myös maalipaikat on käytettävä tehokkaasti.

Ottelun tuomitsee Suomen parhaisiin tuomareihin noussut Juha-Matti Kanniainen linjureinaan Keijo Siniaalto-Jyrki Rekilä. Ottelu alkaa Kämärillä 15.00.

Seuraa heitä:

WP 35:
Lasse Laakkonen – 42-vuotias keskikentän työmyyrä. Tekee hirveän määrän töitä puolustussuuntaan, mutta pystyy myös ratkaisemaan otteluita.

Mikko Kilpeläinen – Tämän kauden läpimurto pelaaja numero yksi. Oikea puolustaja. Pelaa samalla tasolla ja asenteella illasta toiseen.

Narukerä:
Jussi Aaltonen – Maalivahti. Löytyy kaikki hyvän maalivahdin ominaisuudet. Kysymys ei ole, onko tulevaisuuden maajoukkuekassari, kysymys on, ennättääkö pelata samaan aikaan veljensä Villen kanssa Suomi- paidassa.

Tomi Mustonen – Ruotsissakin (Ljusdal BK) pelannut kärkimies, jonka yleisilme kentällä näyttää laiskalta. Se on täydellistä silmän lumetta. Maalipaikan saadessaan palloa yleensä viedään keskiympyrää kohti.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö