Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Luistelutapahtuma Kämärillä keräsi mukavan kävijämäärän

28.12.2016

Artikkeli julkaistu 28.12. Warkauden Lehden nettisivuilla ”Maistiaiset” -palstalla. Ohessa linkki Tiina Laineen artikkeliin: http://www.warkaudenlehti.fi/juttu/kmrille-lhelt-ja-kaukaa/

Kämärille läheltä ja kaukaa

Helsinkiläiset Jesse ja Jooa Honkanen ovat äitinsä Anna Räisäsen kanssa sporttailleet joululomalla. Keskiviikkoiltana he kävivät WP 35:n yleisöluistelutapahtumassa kokeilemassa tekojään luistoa. (Kuva: Tiina Laine)

Helsinkiläiset Jesse ja Jooa Honkanen ovat äitinsä Anna Räisäsen kanssa sporttailleet joululomalla. Keskiviikkoiltana he kävivät WP 35:n yleisöluistelutapahtumassa kokeilemassa tekojään luistoa. (Kuva: Tiina Laine)

Joulun ja uudenvuoden välisiä päiviä on moni viettänyt Varkaudessa luistimilla, sillä kaupunki aukaisi Kämärin jäähallit yleisön käyttöön. Myös tekojääradalla on käyty viettämässä aikaa.

Keskiviikkoiltana WP 35 järjesti ohjelmallista yleisöluistelua, johon saapui väkeä läheltä ja kaukaa. Varmasti kaukaisin vieras oli Terhi Tolvanen, joka saapui Suomeen joulun alla Australian Melbournesta.

Kämärillä hän oli luistelemassa veljensä sekä veljen lapsien kanssa. Pukukopissa Terhi Tolvanen auttoi luistimia 7-vuotiaan Iida Tolvasen jalkaan.

– Olen Varkaudesta lähtöisin, mutta asunut viimeiset neljä vuotta Melbournessa, Terhi kertoi.

Kämäri on hänelle entuudestaan tuttu paikka, sillä Terhi pelasi aikoinaan jääkiekkoa Warkiksen naisjoukkueessa. Iidan mukaan täti onkin taitava luistelija.

– Olemme käyttäneet välipäivinä tekojäätä, Terhi kertoi.

Iidakin on jo ihan taitava luistelija, vaikka ei jääurheilulajeja tosissaan harrasta. Mieluisin harrastus löytyy ratsastuksen puolelta.

Hieman lähempää Kämärin tekojäätä tulivat kokeilemaan helsinkiläiset Jesse ja Jooa Honkanen yhdessä äitinsä Anna Räisäsen ja isänsä Jani Honkasen kanssa. Perhe on ollut joulunvietossa sukulaisten luona Kangaslammilla ja päiviin on mahtunut luistelun lisäksi muun muassa salibandyä sekä ratsastusta.

Keskiviikkona koko perhe kiskoi hokkarit jalkaan ja suuntasi yhdessä jäälle.

– Olemme käyneet päivisin luistelemassa hallissa. Todella hienoa, että ne tarjotaan kaikkien käyttöön välipäivinä, Anna Räisänen kehui.

8-vuotias Jesse ja 7-vuotias Jooa ovat taitavia luistelijoita, vaikkakin rakkain harrastus löytyy kesäisemmästä lajista jalkapallosta. Kaksikko kuitenkin seuraa aktiivisesti myös jäälajeja aina kiekosta jääpalloon.

Jesse tunnustautuu fanaattiseksi HIFK-faniksi kuten isänsäkin, mutta Jooa on kallellaan Ilveksen suuntaan.

WP 35:n yleisöluistelu tarjosi musiikin lisäksi paljon tekemistä jäällä. Omaa lyöntivoimaansa pääsi kokeilemaan lyöntitutkan avulla ja luistimet sai terään pikkurahalla.

Laukaisututkan lisäksi jäällä oli muitakin jääpalloaiheisia rasteja. Kaikkiaan tapahtuma keräsi parisen sataa luistelijaa jäälle.

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö