Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Kotijoukkueen raivoisa taistelu ei riittänyt

23.11.2013

Juhani Heinosen painisuoritukset palkittiin lauantaina ainoastaan 20 jäähyminuutilla.

Juhani Heinosen painisuoritukset palkittiin lauantaina ainoastaan 20 jäähyminuutilla.

Bandyliiga startattiin lauantaina WP 35:n osalta Kämärillä, kun vastassa oli Porvoon Akilles. 15 maalia ja 110 jäähyminuuttia tarjosivat varsin värikkään ottelun, jonka vieraat veivät lopulta lukemin 5-7 (3-3).

Maamme-laulun jälkeen päästiin tositoimiin ja Akilles aloitti vahvalla pallollisella pelillä kuten osattiin odottaa. WP onnistui kuitenkin pitämään puolustuksen kasassa ensimmäisen vartin, kunnes Andreas Flinck ohitti A-P Ahon.  Lisää seurasi viisi minuuttia avausmaalista, kun Matti Vainion kova veto upposi sisään. Kotijoukkueen liigakauden avausmaalin kirjautti itselleen Iiro Karppinen vajaan puolen tunnin kohdalla ja lähes heti perään velipoika Lasse tasoitti lukemat 2-2:en. Vaikka WP pelasikin ajoittain hyvin, tuli tasoitus hieman yllättäen. Akilles meni jälleen johtoon, mutta keltapaitojen 3-3 – tasoitus oli yksi ottelun hienoimpia osumia. Lasse Karppinen pujotteli aikansa keskialueella ja nosti täydellisen pallon Stanislav Klyushanoville, joka otti pelivälineen mukaansa ilmasta ja hassutti vielä kaupan päälle vieraiden maalilla torjuneen Magnus Gustavssonin.

Toiselle jaksolle Akilles tuli jälleen kovaa, mutta WP sinnitteli perässä sen minkä kerkesi. Vieraat karkasivat jälleen kahden maalin johtoon ja tämän jälkeen peli meni erittäin fyysiseksi. Jäähypenkkiä kulutettiin tasatahtiin WP:n pelatessa pahimmillaan kolmen miehen vajaalla. Jukka Loukkola pääsi yrittämään 3-6 – osumaa rangaistuspilkulta, mutta Aho otti varman torjunnan. Kaiken härdellin keskellä Lasse Karppinen kavensi vielä tilanteeksi 4-5 ennen kuin vieraat lopulta karkasivat. Kaksi lisämaalia viimeisellä kympillä takasivat vihreäpaidoille kauden avausvoiton. Kristian Paukkosen uran ensimmäinen liigamaali ottelun lisäajalla kaunisteli loppulukemat 5-7.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että WP 35 olisi ansainnut enemmän. Kova taistelu ei tällä kertaa kuitenkaan riittänyt, mutta antoi uskoa tulevaan. Selkeänä ennakkosuosikkina Varkauteen saapunut Akilles laitettiin todella ahtaalle ja keltapaidat puolustivat omaa maaliaan ylpeydellä ja kovalla tahdolla. Vastus oli tällä kertaa yksinkertaisesti liian kova, sen jokainen voi tunnustaa.

WP 35 tehot ja jäähyt:

Lasse Karppinen 2+1, Iiro Karppinen 1+1, Stanislav Klyushanov 1+0, Kristian Paukkonen 1+0, Joni Kauhanen 0+1.

Jukka-Pekka Hoffren 20 min, Juhani Heinonen 20 min, Stanislav Klyushanov 10 min, Mikko Kilpeläinen 10 min.

                                                                                                                                                                                                                                                                          © Jokke Jokinen

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö