Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Kauhanen jatkaa WP 35:ssä ensi kaudellakin

11.06.2014
WP 35:lle kolme jatkosopimusta. Joukkueen kokoneimpiin pelaajiin kuuluva Joni Kauhanen ja viime kaudella debytoineet nuoret Kristian Paukkonen ja Antti Jurvanen tekivät jatkosopimukset seuran kanssa.
Ohessa Joni Kauhasen haastattelu:
 
Teit seuran kanssa monivuotisen jatkosopimuksen, pitikö uran jatkamista miettiä pitkään?
 
– Piti miettiä. Tänä keväänä harkitsin ensimmäistä kertaa vakavasti lopettamista. Kävin monia vaihtoehtoja läpi mitä haluan tehdä ja missä. Huhti  toukokuun vaihteessa ajatukset rupesivat olemaan oikeanlaiset ja värit selvillä. 
 
Mikä sai vaikean viime kauden jälkeen jatkamaan uraasi kasvattajaseurassa?
 
– Päällimmäisenä ajatuksena on että haluan tulla takaisin omalle tasolleni tutussa ympäristössä. Ilmeisesti pitää ruveta taas oikeasti reenaamaan. Vanhat pohjat eivät kanna enää. Toisena asiana on WP:n juhlavuosi. Wp täyttää 80v. Ja ehdottomasti haluan olla kunnioittamassa wepsin huikeaa historiaa. Toivoisin niin pelaajilta kuin sponsoreilta ja katsojilta vahvaa panostusta tulevaan kauteen. Ainutlaatuista saada edustaa kelta mustia värejä.
 
Joukkueella on uusi päävalmentaja. Mitä odotuksia sen suhteen?
 
-rankit jos saisin laukoa. Lyönti rupee olemaan aika kova. Kovan harjoittelun tulosta…  🙂 Noh, oikeasti odotukset ovat aika kovat. Nyt meidän pitää löytää se oma pelitapa, mitä lähdetään viemään eteenpäin. Ja uskoisin että Nikke osaa lähteä rakentamaan sitä palapalalta. Laadukkaita, kovia ja monipuolisia harjoitteita. Tärkeimpiä valmentajan ominaisuuksia mielestäni on pitää hyvä fiilis reeneissä. Tottakai, pelaajien pitää tässäkin asiassa vastata huutoon. Siinä meidän joukkueella on vielä kasvun paikka.  
 
Kokeneimmat pelaajat kuten sinä ovat esimerkkejä nuoremmille pelaajille. Miten pyrit tuomaan omaa kokemusta joukkueelle?
 
– Tulevana kautena toivottavasti peliesityksien muodossa. Paras tapa näyttää esimerkkiä on kun jättää kaiken kentälle. Taistelee jokaisen tilanteen loppuun asti . Onhan sitä kokeiltu joskus keskustelemalla hoitaa näitä. Harvemmin siitä mitään niin konkreettista hyötyä on ollut. Aineskaan meidän joukkueessa 🙂  Tottakai muutama tsemppaus sana silloin tällöin toimii!
 
Olet pelannut useissa eri seuroissa Suomessa ja Ruotsissa. Viime kaudella joukkue ei pelannut omalla tasollaan. Mikä on realistinen tavoite mihin joukkue pystyy, mikäli se pysyy kasassa ensi talveen?
 
-Viime kausi oli kevyesti sanottuna skandaali. Henkilökohtaisesti pelasin varmasti urani surkeimman kauden. Syy ihan puhtaasti huono harjoittelu. Huono kunto yhtä kuin huono fiilis. Ja uskoisin että moni muukin pelaaja pystyy toteamaan että ei ihan päässyt sille tasolle mihinkä rahkeet riittäisivät. Tässä lajissa kun ei ole oikotietä onneen. Todella kova harjoittelu tuo vaan tuloksen. Jos saadaan sama nippu kasaan ja Tamin teesiä parannettua (95 prosentin keskittyminen on 50 prosentin suoritus) 100 prosenttiin. Sijat 5-6 ovat aivan realistiset. Nyt kun vaan  joku Shamaani(toivottavasti Nikke) pusertaa sen valtaisan potentiaalin joukkueesta ulos. 
 
Olet ollut pitkään musiikkivastaava. Löytyykö nuoremmasta polvesta haastajia?
 
-Löytyy. On siellä yksi kaveri kenelle mielelläni antaisin tämän alueen hoidettavaksi. Oltiin joskus viime talvena meidän yhteistyökumppanin tiloissa palauttelemassa ja hoitelin siinä sivussa  Dj hommia. Tämä ko. kaveri kysyi hieman ujostellen että hänellä ois pari hyvää biisiä.Saisinko soittaa ne? Tottakai, ja ei kun kaveri puikkoihin. Oli sen verran vahvat näytöt että sinä iltana ei tarttenut enää soittimiin koskea. Julkaistaan myöhemmin kaverin nimi. Jonkinlaiset kastajaisethan tässä ensiksi pitää järkätä kun vaihdos tapahtuu.
 
Terveiset Varkautelaiselle jääpallo väelle??
 
– Toivottavasti jaksatte vielä tukea meitä heikon viime kauden jälkeen. Juhlavuosi tulossa. Toivottavasti meillä on juhlan aihetta yhdessä. Sen eteen nyt tehdään kovasti töitä. Tervetuloa edelleen legendaariselle Kämärille! Taistelu jatkukoon…

 

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö