Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Joni ”Skytte” Kauhasen haastattelu.

08.03.2013

wp4

Teit ensimmäisenä jatkosopimuksen, mikä saa jatkamaan seurassa?

– Omalta kohdaltani viime kausi oli heikko. Haluan palata omalle tasolleni ja uskon, että seura saadaan vietyä pudotuspeleihin.
Joukkueessa on suuri potentiaali, kun vaan saadaan kaikki irti joukkueesta.

Miten summaisit menneen kauden ja minkälaisilla odotuksilla tulevaan kauteen?

– Alku oli jälleen todella tahmeaa. Herättiin liian myöhään, vuoden alusta palaset alkoivat loksahtelemaan pikku hiljaa paikoilleen, mutta se ei loppuun asti riittänyt.
Tulevalla kaudella kaikki tähdätään siihen, että Varkaudessa pelataan jälleen Playoff- pelejä. Joukkue on pakko saada syttymään alusta saakka.

Mitä tulee muuttumaan tulevaan kauteen, ainakin valmennus, tarvitseeko kauteen valmistautumista muuttaa, koska kauden alut ovat olleet erityisen vaikeita viime kausina?

– Aiemminkin on varmasti treenattu hyvin, mutta astetta kovempaa on kaikkien treenattava henkilökohtaisella tasolla. Varmasti pitää myös miettiä tarkemmin harjoituspelien vastustajat ja saataisiinko lisäpotkua Ruotsin leirillä.

Pelipaikkasi on sementoitunut keskikentän pohjalle. Tuleeko pelipaikkasi edelleen olemaan sama?

– Katsotaan mitä mieltä valmennus siitä on, mutta voisi saada uutta kipinää, jos kokeilisi uutta pelipaikka.

Täytit juuri 32 vuotta. Mitä tavoitteita sinulla on vielä jääpallon parissa?

– Kaikki tavoitteet tulevat joukkueen kautta. Omia henkilökohtaisia tavoitteita ei enää ole. Ensi kaudella on ehdottomasti mentävä kahdeksan joukkoon, siinä riittää motivaattoria kesän ajaksi.
Tietysti myös samalla olisi hienoa, kun joukkue  kehittyisi pienin askelin kohti Suomen terävintä huippua. Niin kuin sanoin, potentiaalia siihen löytyy jo viime vuodenkin materiaalista.

Olet ollut isossa roolissa kehittämässä seuran toimintaa. Miten tämä työ on edistynyt ja missä ovat suurimmat haasteet?

– Suurimpana haastena on tekijöiden vähyys. Vuosi on nyt tehty kovasti töitä ja tälläkin sektorilla on otettu isoja askelia oikeaan suuntaan ja tätä työtä jatketaan koko ajan. Ensi kaudella satsataan varkautelaisiin vieläkin kovemmin, koska selkeää tilausta tälle kaupungista löytyy.

Mitä uusia juttuja, mitä on tulossa voi jo tässä kohdin paljastaa?

– Harlem Shake on nyt mitä työstetään, tästä informoidaan pian enemmän. Uusia videoita on tarkoitus tehdä, toivottavasti uusien pelaajien muodossa. Viime kaudella kuvattu Nostetaan Katseet- video on saavuttanut suuren suosion Youtubessa lähes 10 000 katsojalla. Kaupunkikuvassa tulemme näkymään entistä vahvemmin. Myös peliasuakin ollaan muuttamassa.

Kiitos haastattelusta!

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö