Seuraava ottelu

WP 35 vs Botnia (Helsinki)

Lauantaina 17.02. 2024 klo 15:00

Ennakko WP 35 – Narukerä (P21)

06.02.2012

Nuorten Bandyliiga jatkuu sunnuntaina Kämärillä, kun WP 35 saa vastaansa Porin Narukerän. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pari viikkoa sitten päättyi varkautelaisten voitonjuhliin, joten porilaisilla on varmasti nälkää ottaa revanssi.

Kotijoukkueen kenraaliharjoitus sujui varsin kehnosti, sillä P17 – maajoukkue otti selvän voiton varkautelaisista tiistaina pelatussa harjoitusottelussa. Keltapaitojen motivaatio näytti olevan totaalisesti hukassa eikä keskittyminenkään ollut oikealla tasolla. Sunnuntaina on jälleen tosi kyseessä, sillä tappio vaikeuttaisi pudotuspeleihin pääsyä merkittävästi. Ottelusta onkin lupa odottaa WP:lle erittäin vaikeaa, eikä tilannetta helpota Jimi Heinosen ja Ville Koskisen todennäköinen puuttuminen kokoonpanosta maajoukkuepelien rasitusten takia.

WP 35:n pelissä tuskin nähdään sen kummallisempia muutoksia. Koko joukkueen puolustuspelaaminen on huippuluokkaa ja hyökkäyksissä Niko Nissinen kerää jaardeja, jos käytetään amerikkalaisesta jalkapallosta tuttuja termejä. Toisin sanoen miehellä on tapana kuskailla niin pitkään kuin mahdollista, mutta vika ei ole yksin hänen. Muun joukkueen tulisi olla lähellä pallollista pelaajaa ja tukea hyökkäyksiä. Näiden ongelmien lisäksi vastuunotto pallollisessa pelissä on luvattoman heikkoa. Ongelmaan on kyllä yritetty etsiä ratkaisua harjoituksissa painottamalla syöttöpelin merkitystä, mutta mikään ei tunnu tepsivän. Totuus on kuitenkin se, että varsin keskinkertaisella pelaajamateriaalilla operoiva WP 35 joutuu esittämään parhaan mahdollisen suorituksensa kauden jokaisessa ottelussa, jos mielii napsia pisteitä.

Vieraileva Narukerä lähtee otteluun ilman paineita. Joukkue hyvästeli pudotuspelit edellisessä ottelussa häviämällä juuri WP:lle. Minkälaisen miehistön punapaidat saavat jalkeille ja miten motivaatio riittää, jää nähtäväksi. Porissa joukkueen heikkoudeksi osoittautui haparoiva alakerta, joka ei tuntunut osuvan pitkiin kaaripalloihin ei sitten millään. Kerän vahvuudet ovat puolestaan hyökkäyspelissä. Olli Ruotsalainen ja Otto Töytäri väläyttelivät osaamistaan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Periaatteessa Narukerän materiaalilla pitäisi pärjätä paremminkin, mutta pelkkään nimilistaan tuijottelu ei paljon lämmitä; teot kentällä ratkaisevat.

Lisämausteensa otteluun tuonee erittäin kova pakkanen, jonka seurauksena Kämärin jää on luvattoman huonossa kunnossa. Porissa tuomaritoiminta herätti jälleen suuria tunteita, mutta Varkaudessa linja on perinteisesti pysynyt tiukkana ja ennen kaikkea tasapuolisena läpi ottelun.

Seuraa heitä:

WP 35

Visa Korhonen: Joukkueen kenties aliarvostetuin pelaaja. Tosiasia on kuitenkin se, että vielä ei ole löytynyt sellaista pelaaja, joka hoitaisi vasemman pakin tontin paremmin kuin Korhonen. Tekee paljon katkoja, blokkii laukauksia, ja näyttää joskus jopa yllättävän pehmeitä käsiä. Ennen kaikkea hoitaa oman roolinsa ja paikkaa kaveria tarvittaessa. Esimerkillistä toimintaa.

Juhani Heinonen: Erittäin monipuolinen pelimies, jolle sopii mikä tahansa pelipaikka, jopa maalivahti. Sunnuntaina nähtäneen kuitenkin sivutuen tontilla rauhoittamassa WP:n pelinrakentelua. Repii, riistää. raastaa ja puree vastustajaa vaikka nilkasta, jos mikään muu ei auta. Kova taistelija on ollut ennen hieman mielialapelaajan maineessa, mutta on näyttänyt tällä kaudella, että asenne on kunnossa.

Narukerä

Olli Ruotsalainen: Vaarallinen maalintekijä on osunut tällä kaudella useampaan otteeseen sekä Bandyliigassa, että 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Viimeistelee kylmänviileästi paikan saadessaan. Kärjistetysti voidaan siis sanoa, ettei tarvitse kymmentä läpiajoa maalintekoon, kuten vaikkapa WP 35.

Otto Töytäri: Jyväskylästä Poriin siirtynyt keskikenttämies liikkuu varsin liukkaasti ja on varmasti vaikea pideltävä WP-puolustukselle. Omaa myös hyvän peliälyn ja jakaa palloa järkevästi. Punapaitojen johtohahmoja, jonka hyvät esitykset sytyttävät koko joukkueen.

Nuorten Bandyliigan ottelu WP 35 – Narukerä sunnuntaina 5.2.2012 Kämärillä klo 17.30. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

2024 © WP 35 | Design: HAAJA

  • op
  • Andritz
  • Kaksruusua
  • Lähitapiola
  • Riikinvoima

  • Lakimajakka
  • Storaenso
  • Kimmonkone
  • Laatuteline
  • Varkauden Aluelämpö